Технології

19.10.2020

165

0

2

Для кого: 10 Клас
Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Тест містить питання скопійовані з: Кулінарія. Риба..
Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Назвіть, яка сировина зайва для приготування котлетної маси з риби?

Запитання №2 на встановлення відповідності Балів: 33%

Встановити відповідність між напівфабрикатами з рибної котлетної маси та технологією їх приготування.

Назва напівфабрикату
1

Котлети

2

Биточки

3

Тюфтельки

4

Зрази рибні

5

Тельне

6

Рулет

Особливості технології приготування
А

вироби у вигляді кульок діаметром до 3см; в котлетну масу додають дрібно нарізану пасеровану цибулю, хліба беруть менше ніж для котлет; панірують у борошні

Б

вироби формують у вигляді цеглинки з начинкою всередині; панірують в сухарях

В

вироби формують у середині з начинкою у формі півмісяця, вироби змочують у льєзоні і обкачують у сухарях

Г

вироби приплюснуто-округлої форми, діаметром 6см і завтовшки 2см; панірують у сухарях або білій паніровці

Д

формують у вигляді батона з начинкою всередині, поверхню розрівнюють, змащують олією або льєзоном, посипають сухарями

Е

вироби овально-приплюснутої форми із одним загостреним кінцем; панірують в сухарях

Запитання №3 на послідовність Балів: 28%

Встановіть послідовність приготування напівфабрикату Котлета рибна.

порціям котлетної маси надають овально-приплюснуту форму з одним загостреним кінцем;

філе й розмочений хліб пропускають через м'ясорубку, додають сіль і перець та ретельно перемішують;

котлетну масу розкладають на порції, обкачують в сухарях;

пшеничний хліб без скоринки замочують у воді чи молоці;

розбирають рибу на філе без шкіри і кісток, нарізають невеликими шматками.

Запитання №4 на встановлення відповідності Балів: 17%

Встановити відповідність між назвою рибних напівфабрикатів і видами паніровок.

Назва напівфабрикату
1

Биточки

2

Тюфтельки

3

Зрази

Види паніровок
А

сухарі

Б

сухарі або борошно

В

борошно

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

0 0

Зрозумілий

0 0

Потрібні роз'яснення

0 0

Технології

19.10.2020

165

0

2

Для кого: 10 Клас