Конструктор тестів
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З полем для вводу відповіді
1. Значення холодних страв у харчуванні людини?
№2:
З полем для вводу відповіді
2. При якій температурі відпускають холодні страви?
№3:
З полем для вводу відповіді
3. По виду і сировини холодні страви поділяють на:: ...... , ..... , ..... , ..... , ...... , ..... .
№4:
З полем для вводу відповіді
4. Визначити назву страви з даного набору продуктів: яйця, картопля, морква, огірки солоні, помідори, зелений горошок, желе, майонез.
№5:
З однією правильною відповіддю
5. Який завтовшки, нарізують шматочки хліба для бутербродів?
№6:
З полем для вводу відповіді
6. За способом приготування бутерброди поділяють на: .... , .... і ..... .
№7:
З однією правильною відповіддю
Норми виходу салатів залежно від їх виду становлять
№8:
З однією правильною відповіддю
Вихід салату-коктейлю на одну порцію
№9:
З однією правильною відповіддю
За технологією приготування бутерброди поділяють на такі основні групи
№10:
З однією правильною відповіддю
За характером кулінарної обробки і основним продуктом закуски можна поділити на такі групи
Рефлексія від 7 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: