Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Матеріали для мовного розвитку: застосування у Монтессорі-середовищі
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Приготування холодних страв

19.08.2022
1 0
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Вміст тесту:

1:

З полем для вводу відповіді

1 з 10 балів

1. Значення холодних страв у харчуванні людини?

Учень може додатково до відповіді прикріпити файл(-и).

2:

З полем для вводу відповіді

1 з 10 балів

2. При якій температурі відпускають холодні страви?

Учень може додатково до відповіді прикріпити файл(-и).

3:

З полем для вводу відповіді

1 з 10 балів

3. По виду і сировини холодні страви поділяють на:: ...... , ..... , ..... , ..... , ...... , ..... .

Учень може додатково до відповіді прикріпити файл(-и).

4:

З полем для вводу відповіді

1 з 10 балів

4. Визначити назву страви з даного набору продуктів: яйця, картопля, морква, огірки солоні, помідори, зелений горошок, желе, майонез.


Учень може додатково до відповіді прикріпити файл(-и).

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

5. Який завтовшки, нарізують шматочки хліба для бутербродів?

6:

З полем для вводу відповіді

1 з 10 балів

6. За способом приготування бутерброди поділяють на: .... , .... і ..... .

Учень може додатково до відповіді прикріпити файл(-и).

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Норми виходу салатів залежно від їх виду становлять

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Вихід салату-коктейлю на одну порцію

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

За технологією приготування бутерброди поділяють на такі основні групи

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

За характером кулінарної обробки і основним продуктом закуски можна по­ділити на такі групи

Рефлексія від 7 учнів

Сподобався:

6 1

Зрозумілий:

5 2

Потрібні роз'яснення:

6 1
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

112

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

208

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
6 клас

33 грн

Технологія приготування страв із круп

Технологія приготування страв із круп

27

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
7—8 клас

33 грн

Технологія приготування страв. Варені яйця

Технологія приготування страв. Варені яйця

121

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Технології
5—6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць та сиру

Технологія приготування страв з яєць та сиру

204

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—12 клас та дорослі

25 грн

Схожі тести

Тестування для здобувачів освіти 1 курс з професії  електрозварник ручного зварювання

Тестування для здобувачів освіти 1 курс з професії  електрозварник ручного зварювання

1338

Аватар профіля Сокрут Ніна Олександрівна
Технології
дорослі

Поетапна атестація НП 24-38 Кухар 3 розряду

Поетапна атестація НП 24-38 Кухар 3 розряду

175

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технології
дорослі

Стандарт. Вимоги до оформлення текстових документів

Стандарт. Вимоги до оформлення текстових документів

400

Аватар профіля Посьмашна Олена Сергіївна
Технології
II курс

Правила безпечної роботи з ножицями

Правила безпечної роботи з ножицями

848

Аватар профіля Мельник Наталія Анатоліївна
Технології
5 клас

«Основні речовини харчових продуктів»

«Основні речовини харчових продуктів»

119

Аватар профіля Зайцева Галина Тимофіївна
Технології
дорослі