Тест:

Приготування холодних страв

19.08.2022
0 0
Вміст тесту:

1:

З полем для вводу відповіді

1 з 10 балів

1. Значення холодних страв у харчуванні людини?

Учень може додатково до відповіді прикріпити файл(-и).

2:

З полем для вводу відповіді

1 з 10 балів

2. При якій температурі відпускають холодні страви?

Учень може додатково до відповіді прикріпити файл(-и).

3:

З полем для вводу відповіді

1 з 10 балів

3. По виду і сировини холодні страви поділяють на:: ...... , ..... , ..... , ..... , ...... , ..... .

Учень може додатково до відповіді прикріпити файл(-и).

4:

З полем для вводу відповіді

1 з 10 балів

4. Визначити назву страви з даного набору продуктів: яйця, картопля, морква, огірки солоні, помідори, зелений горошок, желе, майонез.


Учень може додатково до відповіді прикріпити файл(-и).

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

5. Який завтовшки, нарізують шматочки хліба для бутербродів?

6:

З полем для вводу відповіді

1 з 10 балів

6. За способом приготування бутерброди поділяють на: .... , .... і ..... .

Учень може додатково до відповіді прикріпити файл(-и).

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Норми виходу салатів залежно від їх виду становлять

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Вихід салату-коктейлю на одну порцію

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

За технологією приготування бутерброди поділяють на такі основні групи

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

За характером кулінарної обробки і основним продуктом закуски можна по­ділити на такі групи

Рефлексія від 7 учнів

Сподобався:

6 1

Зрозумілий:

5 2

Потрібні роз'яснення:

6 1
Рекомендуємо

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

89

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

108

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
6 клас

33 грн

Технологія приготування страв. Варені яйця

Технологія приготування страв. Варені яйця

97

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Технології
5—6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць та сиру

Технологія приготування страв з яєць та сиру

177

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—12 клас та дорослі

25 грн

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

92

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

Схожі тести

Тестування для здобувачів освіти 1 курс з професії  електрозварник ручного зварювання

Тестування для здобувачів освіти 1 курс з професії  електрозварник ручного зварювання

1195

Аватар профіля Сокрут Ніна Олександрівна
Технології
дорослі

Поетапна атестація

Поетапна атестація

133

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технології
дорослі

Стандарт. Вимоги до оформлення текстових документів

Стандарт. Вимоги до оформлення текстових документів

342

Аватар профіля Посьмашна Олена Сергіївна
Технології
II курс

Правила безпечної роботи з ножицями

Правила безпечної роботи з ножицями

702

Аватар профіля Мельник Наталія Анатоліївна
Технології
5 клас

«Основні речовини харчових продуктів»

«Основні речовини харчових продуктів»

99

Аватар профіля Зайцева Галина Тимофіївна
Технології
дорослі