Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Навчання майбутнього вже сьогодні: STEAM, гейміфікація, AI
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Технологія приготування страв з яєць

придбати тест
Ціна:

33 грн

Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Джерела використаної інформації: розкрити закрити
Дизайн матеріалу, частина ілюстрацій - з платформи графічного дизайну Канва https://www.canva.com/uk_ua/
Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

За способом теплової обробки страви з яєць поділяють на :

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 10 балів

Щоб приготувати яйця, зварені в "мішечок", їх треба варити:

3:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 10 балів

При варінні у шкаралупі яйця найкраще опускатити...

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З однією правильною відповіддю

Запитання №6 З однією правильною відповіддю

Запитання №7 З однією правильною відповіддю

Запитання №8 З однією правильною відповіддю

Запитання №9 З кількома правильними відповідями

Запитання №10 З однією правильною відповіддю

Запитання №11 З кількома правильними відповідями

Запитання №12 З кількома правильними відповідями

Рефлексія від 6 учнів

Сподобався:

6 0

Зрозумілий:

5 1

Потрібні роз'яснення:

5 1
придбати тест
Ціна:

33 грн

Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Технологія приготування страв із круп

Технологія приготування страв із круп

26

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
7—8 клас

33 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

111

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн

Технологія приготування страв. Варені яйця

Технологія приготування страв. Варені яйця

121

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Технології
5—6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць та сиру

Технологія приготування страв з яєць та сиру

204

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—12 клас та дорослі

25 грн

Страви української кухні. Вареники.

Страви української кухні. Вареники.

376

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Трудове навчання
7—8 клас

25 грн

Схожі тести

Тестування для здобувачів освіти 1 курс з професії  електрозварник ручного зварювання

Тестування для здобувачів освіти 1 курс з професії  електрозварник ручного зварювання

1334

Аватар профіля Сокрут Ніна Олександрівна
Технології
дорослі

Поетапна атестація НП 24-38 Кухар 3 розряду

Поетапна атестація НП 24-38 Кухар 3 розряду

175

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технології
дорослі

Стандарт. Вимоги до оформлення текстових документів

Стандарт. Вимоги до оформлення текстових документів

392

Аватар профіля Посьмашна Олена Сергіївна
Технології
II курс

Правила безпечної роботи з ножицями

Правила безпечної роботи з ножицями

847

Аватар профіля Мельник Наталія Анатоліївна
Технології
5 клас

Приготування холодних страв

Приготування холодних страв

69

Аватар профіля Борщик Наталья Юрьевна
Технології
11 клас