Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Тест:

Технологія приготування страв з яєць та сиру

придбати тест
Ціна:

25 грн

Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис тесту (учням цей опис не показується):

Тестування з теми "Технологія приготування страв з яєць та сиру" для здобувачів освіти з професії "Кухар" ІІІ розряду.

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Доброго дня! Пройдіть тестування. Успіхів!

Запитання №1:

З однією правильною відповіддю

Балів: 3%

Як маркують яйця, термін зберігання яких не перевищує 7 діб, не враховуючи дня знесення, які зберігають за температури не нижче ніж 0 оС і не вище ніж 20 оС?

Запитання №2:

З однією правильною відповіддю

Балів: 3%

За якими критеріями класифікують курячі яйця?

Запитання №3:

На встановлення відповідності

Балів: 10%

Встановіть відповідність між частиною яйця та відсотковим співвідношенням

Частина яйця
1

Білок

2

Жовток

3

Шкаралупа

Відсоток
А

56%

Б

12%

В

32%

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З однією правильною відповіддю

Запитання №6 З кількома правильними відповідями

Запитання №7 З однією правильною відповіддю

Запитання №8 На послідовність

Запитання №9 З однією правильною відповіддю

Запитання №10 З однією правильною відповіддю

Запитання №11 З однією правильною відповіддю

Запитання №12 З однією правильною відповіддю

Запитання №13 З однією правильною відповіддю

Запитання №14 З однією правильною відповіддю

Запитання №15 З однією правильною відповіддю

Запитання №16 З однією правильною відповіддю

Запитання №17 З однією правильною відповіддю

Запитання №18 З однією правильною відповіддю

Запитання №19 З однією правильною відповіддю

Рефлексія від 4 учнів

Сподобався:

4 0

Зрозумілий:

4 0

Потрібні роз'яснення:

3 1
придбати тест
Ціна:

25 грн

Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

25

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

20

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
6 клас

33 грн

Технологія приготування страв. Варені яйця

Технологія приготування страв. Варені яйця

52

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Технології
5—6 клас

25 грн

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

48

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн

Технологія приготування бутербродів

Технологія приготування бутербродів

97

Аватар профіля Даниліна Елла Миколаївна
Трудове навчання
6—7 клас

24 грн