Сьогодні відбувся
Вебінар:
«
Тренінг “Арттерапія як засіб зниження рівня тривожності дитини”
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Технологія приготування страв з яєць та сиру

придбати тест
Ціна:

25 грн

Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис тесту (учням цей опис не показується):

Тестування з теми "Технологія приготування страв з яєць та сиру" для здобувачів освіти з професії "Кухар" ІІІ розряду.

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Доброго дня! Пройдіть тестування. Успіхів!

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 29 балів

Як маркують яйця, термін зберігання яких не перевищує 5 діб, не враховуючи дня знесення, які зберігають за температури не нижче ніж 0 оС і не вище ніж 20 оС?

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 29 балів

За якими критеріями класифікують курячі яйця?

3:

На встановлення відповідності

3 з 29 балів

Встановіть відповідність між частиною яйця та відсотковим співвідношенням

Частина яйця
Відсоток
1

Білок

А

56%

2

Жовток

Б

12%

3

Шкаралупа

В

32%

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З однією правильною відповіддю

Запитання №6 З кількома правильними відповідями

Запитання №7 З однією правильною відповіддю

Запитання №8 На послідовність

Запитання №9 З однією правильною відповіддю

Запитання №10 З однією правильною відповіддю

Запитання №11 З однією правильною відповіддю

Запитання №12 З однією правильною відповіддю

Запитання №13 З однією правильною відповіддю

Запитання №14 З однією правильною відповіддю

Запитання №15 З однією правильною відповіддю

Запитання №16 З однією правильною відповіддю

Запитання №17 З однією правильною відповіддю

Запитання №18 З однією правильною відповіддю

Запитання №19 З однією правильною відповіддю

Рефлексія від 8 учнів

Сподобався:

8 0

Зрозумілий:

7 1

Потрібні роз'яснення:

7 1
придбати тест
Ціна:

25 грн

Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

"Страви з яєць та кисломолочного сиру"

"Страви з яєць та кисломолочного сиру"

182

Аватар профіля Новак Софія Борисівна
Технології
9—12 клас, I—VI курси, дорослі та змішані

66 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

101

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

162

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
6 клас

33 грн

Технологія приготування страв. Варені яйця

Технологія приготування страв. Варені яйця

116

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Технології
5—6 клас

25 грн

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

Тест: Технологія приготування страв. Смажені яйця

114

Аватар профіля Василенко Галина Григорівна
Трудове навчання
5—6 клас

25 грн