Тестування з теми "Технологія приготування страв з яєць та сиру" для здобувачів освіти з професії "Кухар" ІІІ розряду.
Конструктор тестів
25 грн
Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Тестування з теми "Технологія приготування страв з яєць та сиру" для здобувачів освіти з професії "Кухар" ІІІ розряду.
Доброго дня! Пройдіть тестування. Успіхів!
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
Як маркують яйця, термін зберігання яких не перевищує 5 діб, не враховуючи дня знесення, які зберігають за температури не нижче ніж 0 оС і не вище ніж 20 оС?
№2:
З однією правильною відповіддю
За якими критеріями класифікують курячі яйця?
№3:
На встановлення відповідності
Встановіть відповідність між частиною яйця та відсотковим співвідношенням
Білок
56%
Жовток
12%
Шкаралупа
32%
Запитання №4 З однією правильною відповіддю
Запитання №5 З однією правильною відповіддю
Запитання №6 З кількома правильними відповідями
Запитання №7 З однією правильною відповіддю
Запитання №8 На послідовність
Запитання №9 З однією правильною відповіддю
Запитання №10 З однією правильною відповіддю
Запитання №11 З однією правильною відповіддю
Запитання №12 З однією правильною відповіддю
Запитання №13 З однією правильною відповіддю
Запитання №14 З однією правильною відповіддю
Запитання №15 З однією правильною відповіддю
Запитання №16 З однією правильною відповіддю
Запитання №17 З однією правильною відповіддю
Запитання №18 З однією правильною відповіддю
Запитання №19 З однією правильною відповіддю
Рефлексія від 8 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
25 грн
Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.