Тести до теми № 1 «Основні речовини харчових продуктів» - для груп кондитерів 1 курсу
Конструктор тестів
Тести до теми № 1 «Основні речовини харчових продуктів» - для груп кондитерів 1 курсу
Тести до теми № 1 «Основні речовини харчових продуктів» - для груп кондитерів 1 курсу
Тест не містить жодного запитання. Додайте запитання.
Щоб додати запитання, оберіть категорію запитання на панелі запитань.
№1:
З однією правильною відповіддю
1. Назвіть мінеральний елемент, що утворює гемоглобін крові людини:
№2:
З однією правильною відповіддю
Назвіть органічні речовини, що є джерелом енергії і надлишок яких, в нашому організмі, перетворюється на жирову тканину:
№3:
З однією правильною відповіддю
Жири поділяють на:
Запитання №4 З однією правильною відповіддю
Запитання №5 З однією правильною відповіддю
Запитання №6 З однією правильною відповіддю
Запитання №7 З однією правильною відповіддю
Запитання №8 З однією правильною відповіддю
Запитання №9 З однією правильною відповіддю
Запитання №10 З однією правильною відповіддю
Запитання №11 З однією правильною відповіддю
Запитання №12 З однією правильною відповіддю
Запитання №13 З однією правильною відповіддю
Запитання №14 З однією правильною відповіддю
Запитання №15 З однією правильною відповіддю
Запитання №16 З однією правильною відповіддю
Запитання №17 З однією правильною відповіддю
Запитання №18 З однією правильною відповіддю
Запитання №19 З однією правильною відповіддю
Запитання №20 З однією правильною відповіддю
Запитання №21 З однією правильною відповіддю
Запитання №22 З однією правильною відповіддю
Запитання №23 З однією правильною відповіддю
Максимальний бал за тести - 12
Кожне питання оцінюється по 0,5 балів
Рефлексія від 0 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: