Тест:

«Основні речовини харчових продуктів»

18.08.2020
0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис тесту (учням цей опис не показується):

Тести до теми № 1 «Основні речовини харчових продуктів» - для груп кондитерів 1 курсу

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Тести до теми № 1 «Основні речовини харчових продуктів» - для груп кондитерів 1 курсу

1:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

1. Назвіть мінеральний елемент, що утворює гемоглобін крові людини:

2:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

Назвіть органічні речовини, що є джерелом енергії і надлишок яких, в нашому організмі, перетворюється на жирову тканину:

3:

З однією правильною відповіддю

0.5 з 12 балів

Жири поділяють на:

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З однією правильною відповіддю

Запитання №6 З однією правильною відповіддю

Запитання №7 З однією правильною відповіддю

Запитання №8 З однією правильною відповіддю

Запитання №9 З однією правильною відповіддю

Запитання №10 З однією правильною відповіддю

Запитання №11 З однією правильною відповіддю

Запитання №12 З однією правильною відповіддю

Запитання №13 З однією правильною відповіддю

Запитання №14 З однією правильною відповіддю

Запитання №15 З однією правильною відповіддю

Запитання №16 З однією правильною відповіддю

Запитання №17 З однією правильною відповіддю

Запитання №18 З однією правильною відповіддю

Запитання №19 З однією правильною відповіддю

Запитання №20 З однією правильною відповіддю

Запитання №21 З однією правильною відповіддю

Запитання №22 З однією правильною відповіддю

Запитання №23 З однією правильною відповіддю

Опис, який учні побачать після проходження тестування

Максимальний бал за тести - 12

Кожне питання оцінюється по 0,5 балів

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього тесту
Автор опублікував тест у Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Значення компонентів харчових продуктів

Значення компонентів харчових продуктів

256

Аватар профіля Колесник Надія Валентинівна
Біологія
8 клас

27 грн

Правила зберігання харчових продуктів!

Правила зберігання харчових продуктів!

152

Аватар профіля Євдокимова Наталія Олександрівна
Довкілля
6 клас

20 грн

Як зберегти харчові продукти довше ?

Як зберегти харчові продукти довше ?

102

Аватар профіля Євдокимова Наталія Олександрівна
Довкілля
6 клас

20 грн

Їжа та її компоненти. Склад харчових продуктів. Значення компонентів харчових продуктів. Харчові та енергетичні потреби людини. Збалансоване харчування.

Їжа та її компоненти. Склад харчових продуктів. Значення компонентів харчових продуктів. Харчові та енергетичні потреби людини. Збалансоване харчування.

28

Аватар профіля Кондратенко Наталія Олександрівна
Біологія
8 клас

20 грн

Умови та терміни зберігання харчових продуктів

Умови та терміни зберігання харчових продуктів

161

Аватар профіля Панасюк Руслана Василівна
Професійна освіта
11 клас та дорослі

20 грн

Схожі тести

Тестування для здобувачів освіти 1 курс з професії  електрозварник ручного зварювання

Тестування для здобувачів освіти 1 курс з професії  електрозварник ручного зварювання

1169

Аватар профіля Сокрут Ніна Олександрівна
Технології
дорослі

Поетапна атестація

Поетапна атестація

131

Аватар профіля Косенко Олександра Федорівна
Технології
дорослі

Стандарт. Вимоги до оформлення текстових документів

Стандарт. Вимоги до оформлення текстових документів

326

Аватар профіля Посьмашна Олена Сергіївна
Технології
II курс

Правила безпечної роботи з ножицями

Правила безпечної роботи з ножицями

659

Аватар профіля Мельник Наталія Анатоліївна
Технології
5 клас

Приготування холодних страв

Приготування холодних страв

20

Аватар профіля Борщик Наталья Юрьевна
Технології
11 клас