Гігієнічна оцінка якості зернових продуктів

Цю сторінку створено користувачем «Всеосвіти», якщо її вміст порушує ваші авторські права, надішліть скаргу у службу підтримки, ми оперативно відреагуємо.

This page was created by the website user. If its content violates your copyright, you can submit a takedown request to our support team, and we will respond promptly.

Поскаржитися / Report
Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1

Від чого залежить "сила борошна"?

Запитання №2

Які вимоги до консистенції якісного борошна?

Запитання №3

Від чого залежить доброякісність макаронних виробів?

Запитання №4

Встановити відповідність між ступенями ураження зерна комірними шкідниками.

Ступінь ураження
1

І ступінь

2

ІІ ступінь

3

ІІІ ступінь

ЇЇ характеристика
А

до 10 комах (більше 20 кліщів) у 1кг зерна;

Б

більше 10 комах (дуже багато кліщів) у 1кг зерна.

В

до 5 комах (до 20 кліщів) у 1кг зерна;

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

Так 0 Ні 0

Зрозумілий

Так 0 Ні 0

Потрібні роз'яснення

Так 0 Ні 0