Тест:

"Машини для замісу тіста та збивання продуктів"

30.04.2020
7 0
9 Клас, 10 Клас, 11 Клас, 12 Клас, Дорослі

12

8

196

0

3
придбати тест
Ціна:

20 грн

Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис тесту (учням цей опис не показується):

Сучасному ресторанному господарству все більше потрібні працівники, які володіють широким технічним світоглядом, здатні оперативно реагувати на будь-які зміни в технологічному процесі, спроможні передбачити наслідки цих змін, планувати свої дії, самостійно визначати найбільш раціональні прийоми трудових дій. Усе це вимагає від працівника ґрунтовних знань з професії кондитер.

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

Сучасному ресторанному господарству все більше потрібні працівники, які володіють широким технічним світоглядом, здатні оперативно реагувати на будь-я

Для повного перегляду потрібно придбати матеріал

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Призначення МБТМ-140?

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Цифри у маркуванні машини “Прима – 40”  означають?

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Робочими органами  збивальної машини є:

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З однією правильною відповіддю

Запитання №6 З однією правильною відповіддю

Запитання №7 З однією правильною відповіддю

Запитання №8 З однією правильною відповіддю

Запитання №9 З однією правильною відповіддю

Запитання №10 З однією правильною відповіддю

Запитання №11 З однією правильною відповіддю

Запитання №12 З однією правильною відповіддю

Рефлексія від 3 учнів

Сподобався:

3 0

Зрозумілий:

3 0

Потрібні роз'яснення:

3 0
придбати тест
Ціна:

20 грн

Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

«Машини для розкочування тіста типу МНРТ–130/600 та МРТ- 60»

«Машини для розкочування тіста типу МНРТ–130/600 та МРТ- 60»

470

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

«Тістомісильні машини»

«Тістомісильні машини»

193

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

«Збивальні машини»

«Збивальні машини»

310

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

«Технологія приготування бісквітного тіста»

«Технологія приготування бісквітного тіста»

1282

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

"Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього"

"Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього"

167

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

Схожі тести

Бази даних

Бази даних

405

Аватар профіля Холодулькіна Ірина Сергіївна
Професійна освіта
дорослі

Хімічний склад продуктів харчування

Хімічний склад продуктів харчування

287

Аватар профіля Бобровська Валентина Федорівна
Професійна освіта
дорослі

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

447

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

290

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

232

Аватар профіля Кондратюк Володимир Сергійович
Професійна освіта
I курс та дорослі