Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Тест:

«Технологія приготування бісквітного тіста»

04.05.2020
9 0
9 Клас, 10 Клас, 11 Клас, 12 Клас, Дорослі

24

137

1177

0

12
придбати тест
Ціна:

20 грн

Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Вміст тесту:

Запитання №1:

З однією правильною відповіддю

Балів: 4%

Основним структуроутворювачем у бісквітному тісті є:

Запитання №2:

З однією правильною відповіддю

Балів: 4%

Під час інтенсивного збивання яєчно-цукрова маса поступово збільшується і досягає об’єму, що перевищує початковий у:

Запитання №3:

З однією правильною відповіддю

Балів: 4%

Назвіть набір сировини для приготування бісквіту основного:

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З однією правильною відповіддю

Запитання №6 З однією правильною відповіддю

Запитання №7 З однією правильною відповіддю

Запитання №8 З однією правильною відповіддю

Запитання №9 З однією правильною відповіддю

Запитання №10 З однією правильною відповіддю

Запитання №11 З однією правильною відповіддю

Запитання №12 З однією правильною відповіддю

Запитання №13 З однією правильною відповіддю

Запитання №14 З однією правильною відповіддю

Запитання №15 З однією правильною відповіддю

Запитання №16 З однією правильною відповіддю

Запитання №17 З однією правильною відповіддю

Запитання №18 З однією правильною відповіддю

Запитання №19 З однією правильною відповіддю

Запитання №20 З однією правильною відповіддю

Запитання №21 З однією правильною відповіддю

Запитання №22 З однією правильною відповіддю

Запитання №23 З однією правильною відповіддю

Запитання №24 З однією правильною відповіддю

Рефлексія від 39 учнів

Сподобався:

36 3

Зрозумілий:

34 5

Потрібні роз'яснення:

34 5
придбати тест
Ціна:

20 грн

Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

"Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього"

"Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього"

99

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

"Технологія приготування тіста на млинчики та виробів з нього"

"Технологія приготування тіста на млинчики та виробів з нього"

159

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

«Технологія приготування пряничного тіста та виробів з нього»

«Технологія приготування пряничного тіста та виробів з нього»

105

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

«Технологія приготування бездріжджових видів тіста»

«Технологія приготування бездріжджових видів тіста»

108

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

"Технологія приготування прісного здобного тіста та виробів з нього "

"Технологія приготування прісного здобного  тіста та виробів з нього "

101

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

Схожі тести

Бази даних

Бази даних

355

Аватар профіля Холодулькіна Ірина Сергіївна
Професійна освіта
дорослі

Хімічний склад продуктів харчування

Хімічний склад продуктів харчування

176

Аватар профіля Бобровська Валентина Федорівна
Професійна освіта
дорослі

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

343

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

218

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

135

Аватар профіля Кондратюк Володимир Сергійович
Професійна освіта
I курс та дорослі