Тест:

«Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього. Режим та особливості випікання»

29.04.2020
6 0
9 Клас, 10 Клас, 11 Клас, 12 Клас, Дорослі

12

93

309

0

6
придбати тест
Ціна:

20 грн

Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис тесту (учням цей опис не показується):

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

0201lsv5-b0c5-364x364.jpgВафельний напівфабрикат – це?

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

0201lsuk-8563-344x230.jpgДля приготування вафельного н/ф використовують борошно із?

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Тісто готують шляхом?

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З однією правильною відповіддю

Запитання №6 З однією правильною відповіддю

Запитання №7 З однією правильною відповіддю

Запитання №8 З однією правильною відповіддю

Запитання №9 З однією правильною відповіддю

Запитання №10 З однією правильною відповіддю

Запитання №11 З однією правильною відповіддю

Запитання №12 З однією правильною відповіддю

Рефлексія від 28 учнів

Сподобався:

23 5

Зрозумілий:

22 6

Потрібні роз'яснення:

23 5
придбати тест
Ціна:

20 грн

Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

"Технологія приготування тіста на млинчики та виробів з нього"

"Технологія приготування тіста на млинчики та виробів з нього"

327

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

"Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього"

"Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього"

209

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

«Технологія приготування пряничного тіста та виробів з нього»

«Технологія приготування пряничного тіста та виробів з нього»

222

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

"Технологія приготування прісного здобного тіста та виробів з нього "

"Технологія приготування прісного здобного  тіста та виробів з нього "

201

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

«Технологія приготування бісквітного тіста»

«Технологія приготування бісквітного тіста»

1338

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

Схожі тести

Бази даних

Бази даних

434

Аватар профіля Холодулькіна Ірина Сергіївна
Професійна освіта
дорослі

Хімічний склад продуктів харчування

Хімічний склад продуктів харчування

354

Аватар профіля Бобровська Валентина Федорівна
Професійна освіта
дорослі

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

500

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

328

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

271

Аватар профіля Кондратюк Володимир Сергійович
Професійна освіта
I курс та дорослі