Тест:

"Технологія приготування прісного здобного тіста та виробів з нього "

23.04.2020
7 0
9 Клас, 10 Клас, 11 Клас, 12 Клас, Дорослі

12

41

167

0

3
придбати тест
Ціна:

20 грн

Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

За технологією приготування прісне здобне тісто подібне до?

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Що сприяє утворенню клейковини у прісному здобному тісті?

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 12 балів

Як розпушувач у прісному здобному тісті використовують:

Запитання №4 З однією правильною відповіддю

Запитання №5 З однією правильною відповіддю

Запитання №6 З однією правильною відповіддю

Запитання №7 З однією правильною відповіддю

Запитання №8 З однією правильною відповіддю

Запитання №9 З однією правильною відповіддю

Запитання №10 З однією правильною відповіддю

Запитання №11 З однією правильною відповіддю

Запитання №12 З однією правильною відповіддю

Рефлексія від 21 учня

Сподобався:

19 2

Зрозумілий:

20 1

Потрібні роз'яснення:

20 1
придбати тест
Ціна:

20 грн

Після покупки цей тест відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані тести зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

"Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього"

"Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього"

173

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

"Технологія приготування тіста на млинчики та виробів з нього"

"Технологія приготування тіста на млинчики та виробів з нього"

280

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

«Технологія приготування пряничного тіста та виробів з нього»

«Технологія приготування пряничного тіста та виробів з нього»

182

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

«Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього. Режим та особливості випікання»

«Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього. Режим та особливості випікання»

282

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

«Технологія приготування бісквітного тіста»

«Технологія приготування бісквітного тіста»

1289

Аватар профіля Мельнікова Альона Михайлівна
Професійна освіта
9—12 клас та дорослі

20 грн

Схожі тести

Бази даних

Бази даних

410

Аватар профіля Холодулькіна Ірина Сергіївна
Професійна освіта
дорослі

Хімічний склад продуктів харчування

Хімічний склад продуктів харчування

296

Аватар профіля Бобровська Валентина Федорівна
Професійна освіта
дорослі

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

Обробка рукавів в чоловічих сорочках

457

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

Обробка спинки та пілочок чоловічої сорочки

298

Аватар профіля Кобилянська Катерина Анатоліївна
Професійна освіта
дорослі

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

Контрольна робота № 3 до модуля СБ-3(2-3).1

240

Аватар профіля Кондратюк Володимир Сергійович
Професійна освіта
I курс та дорослі