Санітарні гігієнічні вимоги до механічної обробки харчових продуктів

Цю сторінку створено користувачем «Всеосвіти», якщо її вміст порушує ваші авторські права, надішліть скаргу у службу підтримки, ми оперативно відреагуємо.

This page was created by the website user. If its content violates your copyright, you can submit a takedown request to our support team, and we will respond promptly.

Поскаржитися / Report
Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1

Встановити відповідність між видами м'ясних продуктів і умовами дефростації.

М'ясні продукти
1

М'ясо

2

Субпродукти

3

Тушки птиці

Умови дефростації
А

дефростують на повітрі або у воді;

Б

дефростують на повітрі;

В

дефростують повільно у дефростері з температурою 0-6...80С - 3-5днів або швидко у м'ясному цеху на стелажах або столах при температурі 160С - 18год або у мікрохвильовій печі згідно інструкції.

Запитання №2

Рибне філе розморожувати у воді:

Запитання №3

Чому ножі та робочі частини обладнання для механічної обробки овочів виготовляють з нержавіючої сталі?

Запитання №4

Встановити послідовність механічної обробки картоплі.

повторне миття;

миття;

сортування;

калібрування;

доочищення;

очищення в машині.

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

Так 0 Ні 0

Зрозумілий

Так 0 Ні 0

Потрібні роз'яснення

Так 0 Ні 0