(Копія) Технологія приготування тіста та виробів з нього

Цю сторінку створено користувачем «Всеосвіти», якщо її вміст порушує ваші авторські права, надішліть скаргу у службу підтримки, ми оперативно відреагуємо.

This page was created by the website user. If its content violates your copyright, you can submit a takedown request to our support team, and we will respond promptly.

Поскаржитися / Report
Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Тест містить питання скопійовані з: Технологія приготування тіста та виробів з нього.
Запитання №1

Чим відрізняється тісто для оладок від тіста для млинців?

Запитання №2

Коли дріжджове тісто готують опарним способом?

Запитання №3

Яка оптимальна температура бродіння дріжджового тіста?

Запитання №4

Скільки рідини потрібно взяти для приготування опари?

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

Так 0 Ні 0

Зрозумілий

Так 0 Ні 0

Потрібні роз'яснення

Так 0 Ні 0
Режими доступу до тесту:

Тест ВІДКРИТИЙ для відображення в бібліотеці тестів, але проходження доступно лише з дозволу автора. Кількість запитань для перегляду обмежена