Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Індивідуалізація навчання засобами інтерактивних цифрових ресурсів Всеосвіти. Проєктуємо сучасний електронний урок
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Контрольні питання до предмету зарубіжна кухня

18.08.2020
0 0
I курс, II курс, III курс, IV курс, V курс, VI курс, Дорослі, Змішаний

17

13

216

0

1
Опис тесту (учням цей опис не показується):

На проходження кожного тесту дається одна спроба та обмежений час. Раджу уважно читати питання тестів. Тест зараховується , якщо Ви надали відповіді на всі запитання. Сподіваюсь, Ви попрацюєте над розвитком власних навичок та отримаєте високі результати тестування.

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

На проходження кожного тесту дається одна спроба та обмежений час. Раджу уважно читати питання тестів. Тест зараховується , якщо Ви надали відповіді на всі запитання. Сподіваюсь, Ви попрацюєте над розвитком власних навичок та отримаєте високі результати тестування.

1:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Профітролі назвали так, тому що з відносно невеликої кількості продуктів можна зробити дійсно смачне і виграшне блюдо. Що означає «профітроль» ( profiterole) в перекладі з французької ?

2:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Тарталетки - це кошики з тіста, які наповнюють різноманітними начинками, як солодкими, так і несолодкими. З якого тіста виготовляють класичні тарталетки:

3:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Воловани - це невеличкі стаканчики з різними начинками, виготовлені з

4:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Борщ Полтавський подається з:

5:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Назвіть найпоширену українську солодку страву

6:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Біфштекс - це напівфабрикат

7:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Соус - це

8:

З однією правильною відповіддю

1 бал

До ракоподібних належать:

9:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Борщ український заправляють в кінці приготування:

10:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Поверхню шарлотки яблучної просочують:

11:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Яка особливість в приготуванні сирників по-київськи?

12:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Яку начинку готують для «Кручеників волинських»?

13:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Який колір має ікра лососевих риб?

14:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Для приготування «Печені київської» використовують:

15:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Які інгредієнти використовують для приготування котлет «Полтавських»?

16:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Для приготування борщу «Полтавського» використовують бульйон з:

17:

З однією правильною відповіддю

1 бал

Яка послідовність теплової обробки приготування битків українських?

Рефлексія від 10 учнів

Сподобався:

8 2

Зрозумілий:

8 2

Потрібні роз'яснення:

7 3
Рекомендуємо

Загальні відомості про українську національну кухню. Страви української кухні.

Загальні відомості про українську національну кухню. Страви української кухні.

166

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

41 грн

Страви української кухні. Вареники.

Страви української кухні. Вареники.

192

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Трудове навчання
7—8 клас

25 грн

Теоретичні питання

Теоретичні питання

454

Аватар профіля Корнеєва Ірина Леонідівна
сольфеджіо
9 клас

50 грн

Контрольна робота № 2. Зарубіжна література 6 клас

Контрольна робота № 2. Зарубіжна література 6 клас

160

Аватар профіля Бужак Лілія Василівна
Зарубіжна література
6 клас

41 грн

Схожі тести

Облік у бюджетних установах Тема 1

Облік у бюджетних установах Тема 1

322

Аватар профіля Юрченко Олена Сергіївна
Дистанційне навчання
III курс

ЯДС

ЯДС

89

Аватар профіля Ярошенко Олена Володимирівна
Дистанційне навчання
4 клас

Складська логістика

Складська логістика

150

Аватар профіля Юрченко Олена Сергіївна
Дистанційне навчання
дорослі

Приготування солодких страв та напоїв

Приготування солодких страв та напоїв

731

Аватар профіля Шевченко Ірина Володимирівна
Дистанційне навчання
дорослі

Повторення 2

Повторення 2

52

Аватар профіля Кваша Тетяна Георгіївна
Дистанційне навчання
2 клас