Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Матеріали для мовного розвитку: застосування у Монтессорі-середовищі
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Контрольні питання до предмету зарубіжна кухня

18.08.2020
0 0
I курс, II курс, III курс, IV курс, V курс, VI курс, Дорослі, Змішаний

17

13

330

0

1
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Опис тесту (учням цей опис не показується):

На проходження кожного тесту дається одна спроба та обмежений час. Раджу уважно читати питання тестів. Тест зараховується , якщо Ви надали відповіді на всі запитання. Сподіваюсь, Ви попрацюєте над розвитком власних навичок та отримаєте високі результати тестування.

Вміст тесту:
Опис, який учні побачать перед початком тестування

На проходження кожного тесту дається одна спроба та обмежений час. Раджу уважно читати питання тестів. Тест зараховується , якщо Ви надали відповіді на всі запитання. Сподіваюсь, Ви попрацюєте над розвитком власних навичок та отримаєте високі результати тестування.

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Профітролі назвали так, тому що з відносно невеликої кількості продуктів можна зробити дійсно смачне і виграшне блюдо. Що означає «профітроль» ( profiterole) в перекладі з французької ?

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Тарталетки - це кошики з тіста, які наповнюють різноманітними начинками, як солодкими, так і несолодкими. З якого тіста виготовляють класичні тарталетки:

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Воловани - це невеличкі стаканчики з різними начинками, виготовлені з

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Борщ Полтавський подається з:

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Назвіть найпоширену українську солодку страву

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Біфштекс - це напівфабрикат

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Соус - це

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

До ракоподібних належать:

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Борщ український заправляють в кінці приготування:

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Поверхню шарлотки яблучної просочують:

11:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Яка особливість в приготуванні сирників по-київськи?

12:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Яку начинку готують для «Кручеників волинських»?

13:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Який колір має ікра лососевих риб?

14:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Для приготування «Печені київської» використовують:

15:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Які інгредієнти використовують для приготування котлет «Полтавських»?

16:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Для приготування борщу «Полтавського» використовують бульйон з:

17:

З однією правильною відповіддю

1 з 17 балів

Яка послідовність теплової обробки приготування битків українських?

Рефлексія від 10 учнів

Сподобався:

8 2

Зрозумілий:

8 2

Потрібні роз'яснення:

7 3
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

Страви української кухні

Страви української кухні

56

Аватар профіля Саділенко Наталія Іванівна
Технології
7—8 клас

50 грн

Загальні відомості про українську національну кухню. Страви української кухні.

Загальні відомості про українську національну кухню. Страви української кухні.

257

Аватар профіля Бочарова Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

41 грн

Страви української кухні. Борщ

Страви української кухні. Борщ

123

Аватар профіля Свердлюк Світлана Михайлівна
Трудове навчання
8—11 клас

25 грн

Страви української кухні. Вареники.

Страви української кухні. Вареники.

378

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Трудове навчання
7—8 клас

25 грн

Теоретичні питання

Теоретичні питання

530

Аватар профіля Корнеєва Ірина Леонідівна
сольфеджіо
9 клас

50 грн

Схожі тести

Облік у бюджетних установах Тема 1

Облік у бюджетних установах Тема 1

441

Аватар профіля Юрченко Олена Сергіївна
Дистанційне навчання
III курс

ЯДС

ЯДС

133

Аватар профіля Ярошенко Олена Володимирівна
Дистанційне навчання
4 клас

Складська логістика

Складська логістика

225

Аватар профіля Юрченко Олена Сергіївна
Дистанційне навчання
дорослі

Приготування солодких страв та напоїв

Приготування солодких страв та напоїв

949

Аватар профіля Шевченко Ірина Володимирівна
Дистанційне навчання
дорослі

Повторення 2

Повторення 2

79

Аватар профіля Кваша Тетяна Георгіївна
Дистанційне навчання
2 клас