Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Навчання майбутнього вже сьогодні: STEAM, гейміфікація, AI
»
Взяти участь Всі події
Тест:

Приготування солодких страв та напоїв

Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Вміст тесту:

1:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Які десерти відносять до драглеподібних:

2:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Що є особливою складовою самбуків:

3:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Основою для приготування шарлотки є:

4:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Гарячі солодкі страви подають при температурі:

5:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Чай по-англійськи подають з:

6:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Яка кава подається з морозивом:

7:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

За складом і способом приготування солодкі страви класифікують на:

8:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Які ви знаєте страви з утворенням драглів?

9:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

З чого готують компоти?

10:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

По консистенції киселі бувають:

11:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Харчова цінність чаю заключається у вмістові:

12:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Гарячі напої є тонізуючими завдяки вмісту:

13:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Агар одержують виварюванням у воді:

14:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Яку каву готують за такою технологією: дрібно мелену натуральну каву насипають у спеціальний посуд (турку), додають цукор, заливають холодною водою і доводять до кипіння. Подають, не проціджуючи, в турці або переливають у чашку для кави. Окремо подають холодну кип’ячену воду з льодом?

15:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

На якому крохмалі готують фруктово – ягідні киселі?

16:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Який термін реалізації для завареного чаю?

17:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Поверхню шарлотки яблучної просочуть:

18:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Приготування компоту із малини, суниці, ожини:

19:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Щоб поліпшити аромат і смак напою сирі зерна кави необхідно:

20:

З однією правильною відповіддю

1 з 20 балів

Свіжі яблука відносяться до плодів :

Рефлексія від 144 учнів

Сподобався:

108 36

Зрозумілий:

110 34

Потрібні роз'яснення:

95 49
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". провести тестування серед своїх учнів на основі цього тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". призначити в журнал
Створити тест на базі цього або додати запитання до вже існуючого тесту
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Флешкартки посилання на сторінку з картками
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити тренування (Квіз)
Для використання тесту скопіюйте його. Для цього натисніть кнопку "Створити тест на базі цього". Преміум створити змагання
Рекомендуємо

Технологія приготування змішаних напоїв

Технологія приготування змішаних напоїв

269

Аватар профіля Сіцінська Тетяна Миколаївна
Професійна освіта
I—III курси

83 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

111

Аватар профіля Бевзенко Валентина Василівна
Технології
6 клас

25 грн

Технологія приготування страв з яєць

Технологія приготування страв з яєць

206

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
6 клас

33 грн

Технологія приготування страв із круп

Технологія приготування страв із круп

26

Аватар профіля Лаптєва Вікторія Олександрівна
Технології
7—8 клас

33 грн

Технологія приготування страв з яєць та сиру

Технологія приготування страв з яєць та сиру

204

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—12 клас та дорослі

25 грн

Схожі тести

Облік у бюджетних установах Тема 1

Облік у бюджетних установах Тема 1

441

Аватар профіля Юрченко Олена Сергіївна
Дистанційне навчання
III курс

Контрольні питання до предмету зарубіжна кухня

Контрольні питання до предмету зарубіжна кухня

328

Аватар профіля Жмура Олена Іванівна
Дистанційне навчання
I—VI курси, дорослі та змішані

ЯДС

ЯДС

133

Аватар профіля Ярошенко Олена Володимирівна
Дистанційне навчання
4 клас

Складська логістика

Складська логістика

223

Аватар профіля Юрченко Олена Сергіївна
Дистанційне навчання
дорослі

Повторення 2

Повторення 2

78

Аватар профіля Кваша Тетяна Георгіївна
Дистанційне навчання
2 клас