Тематична контрольна робота "Технологія приготування страв з круп, бобових та макаронних виробів"

Цю сторінку створено користувачем «Всеосвіти», якщо її вміст порушує ваші авторські права, надішліть скаргу у службу підтримки, ми оперативно відреагуємо.

This page was created by the website user. If its content violates your copyright, you can submit a takedown request to our support team, and we will respond promptly.

Поскаржитися / Report
Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1

Для більшості страв із каш варять каші:

Запитання №2

Для крупників варять каші:

Запитання №3

Вироби з каш треба формувати:

Запитання №4

Поверхню запіканок, бабок перед запіканням потрібно змастити:

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

Так 0 Ні 0

Зрозумілий

Так 0 Ні 0

Потрібні роз'яснення

Так 0 Ні 0