Технологія приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї

Цю сторінку створено користувачем «Всеосвіти», якщо її вміст порушує ваші авторські права, надішліть скаргу у службу підтримки, ми оперативно відреагуємо.

This page was created by the website user. If its content violates your copyright, you can submit a takedown request to our support team, and we will respond promptly.

Поскаржитися / Report
Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1

Встановити відповідність між назвами напівфабрикатів з котлетної маси та технологією їх приготування.

Назва напівфабрикату
1

Биточки0200c2a0-7c42.jpg

2

Котлета 0200c2a2-cbeb.jpg

3

Зрази 0200c2a4-57d2.jpg

4

Шніцель0200c2a6-51c1.jpg

5

Тюфтелі0200c2a9-26d0.jpg

6

Рулет 0200c2ab-2905.jpg

Особливості технології приготування
А

котлетну масу порціонують на порції, панірують у червоній паніровці, надають овально-приплюснуту форму з одним загостреним кінцем, товщина 2см, довжина 11см, ширина 5см;

Б

котлетну масу порціонують на порції, панірують у сухарях і надають приплюснуто-округлу форму, товщиною 2см, діаметром 6см;

В

котлетну масу порціонують, панірують в сухарях, надають форму овально-приплюснуту, товщиною 1см;

Г

котлетну масу порціонують, надають форму кружальця завтовшки 1см, на середину кладуть начинку, краї з'єднують, обкачують у червоній паніровці і формують у вигляді цеглинки із закругленими краями;

Д

на змочену серветку розкладають масу у вигляді прямокутника завтовшки 1,5-2см, 20см завширшки, на середину його по довжині кладуть фарш; масу з'єднують за допомогою серветки; надають форму батона; поверхню змащують льєзоном або збитим яйцем, посипають сухарями;

Е

до котлетної маси додають дрібно нарізану пасеровану цибулю, перемішують, порціонують, формують у вигляді кульок діаметром 3-4см, обкачують у борошні.

Запитання №2

Встановити послідовність приготування котлетної маси.

масу знову перемішують;

масу вибивають;

знову пропускають через м'ясорубку;

додають воду або молоко;

м'ясо зачищають від плівок і сухожилків;

пропускають через м'ясорубку;

нарізують на шматочки у вигляді кубиків (50-100г);

додають черствий пшеничний хліб без скоринки, заздалегідь замочений у холодній воді або молоці;

перемішують;

додають сіль, перець чорний мелений;

Запитання №3

Виберіть з перерахованих продуктів той, який рекомендується для додавання в котлетну масу, призначену для приготування тюфтельок.

Запитання №4

Для приготування котлетної маси з яловичини використовують:

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

Так 0 Ні 0

Зрозумілий

Так 0 Ні 0

Потрібні роз'яснення

Так 0 Ні 0