Тематична контрольна робота "Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"

Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Вид паніровки для напівфабрикатів із котлетної маси - тюфтельок:

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

До якої родини відносять кільку?

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Яке кулінарне призначення шматків-кругляків?

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 6%

Для приготування яких напівфабрикатів у рибну котлетну масу кладуть пасеровану ріпчасту цибулю:

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

0 0

Зрозумілий

0 0

Потрібні роз'яснення

0 0
Режими доступу до тесту:

Тест ВІДКРИТИЙ для відображення в бібліотеці тестів, але проходження доступно лише з дозволу автора. Кількість запитань для перегляду обмежена