Підсумкова контрольна робота з "Гігієни та санітарії виробництва" (кухар 4 розряду)

Цю сторінку створено користувачем «Всеосвіти», якщо її вміст порушує ваші авторські права, надішліть скаргу у службу підтримки, ми оперативно відреагуємо.

This page was created by the website user. If its content violates your copyright, you can submit a takedown request to our support team, and we will respond promptly.

Поскаржитися / Report
Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1

З якою метою з 15квітня до 15 жовтня забороняється готувати вінегрет?

Запитання №2

Вказати термін зберігання салатів і вінегретів у холодильнику в не заправленому вигляді.

Запитання №3

Встановити відповідність термінів зберігання кремових виробів.

Кремові вироби
1

Вироби з заварним і вершковим кремом -

2

Вироби із сирним кремом -

3

Вироби з масляним кремом -

4

Вироби з білковим кремом -

Термін зберігання
А

36год;

Б

6год;

В

24год;

Г

72год.

Запитання №4

Встановити відповідність між прянощами (приправами) та їх негативним впливом на організм людини.

Прянощі (приправи)
1

Оцет

2

Сіль

3

Перець

Негативний вплив на організм
А

негативно впливає на печінку, нирки;

Б

викликає руйнування еритроцитів;

В

порушення водного обміну.

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

Так 0 Ні 0

Зрозумілий

Так 0 Ні 0

Потрібні роз'яснення

Так 0 Ні 0