Тематична контрольна робота "Технологія продуктів лікувально-профілактичного призначення"

Цю сторінку створено користувачем «Всеосвіти», якщо її вміст порушує ваші авторські права, надішліть скаргу у службу підтримки, ми оперативно відреагуємо.

This page was created by the website user. If its content violates your copyright, you can submit a takedown request to our support team, and we will respond promptly.

Поскаржитися / Report
Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1

Що використовують для забезпечення лікувально-профілактичного харчування?

Запитання №2

Встановити відповідність між захисними компонентами їжі та їх характеристиками.

Захисні компоненти їжі
1

Протектори

2

Стимулятори кровотворення

3

Стимулятори імунної системи

Їх профілактика
А

вітаміни групи В, С, Е; мінеральні речовини: Se, Fe, Zn, Cr;

Б

харчові волокна , пектини, сірковмісні амінокислоти, що містять сульфгідрильні речовини, які блокують поглинання радіонуклідів, зв'язують і виводять з організму токсичні речовини, підсилюють детоксинаційну функцію печінки;

В

вітаміни В6, В12 , В15, С, фолієва кислота; біомікроелементи: Fe Cu, Zn, Cо.

Запитання №3

Раціон №1 використовується:

Запитання №4

Раціон №2 використовується під час дії:

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

Так 0 Ні 0

Зрозумілий

Так 0 Ні 0

Потрібні роз'яснення

Так 0 Ні 0