Тематична контрольна робота з теми "Технологія приготування соусів"

Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Яка температура подавання гарячих соусів?

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Соуси молочні середньої густоти використовують:

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Які з перерахованих соусів готують на основі соусу основного червоного?

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 4%

Що кладуть в грибний соус для покращення смаку?

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

0 0

Зрозумілий

0 0

Потрібні роз'яснення

0 0
Режими доступу до тесту:

Тест ВІДКРИТИЙ для відображення в бібліотеці тестів, але проходження доступно лише з дозволу автора. Кількість запитань для перегляду обмежена