Гігієнічні вимоги до транспортування, прийому та зберігання харчових продуктів

Цю сторінку створено користувачем «Всеосвіти», якщо її вміст порушує ваші авторські права, надішліть скаргу у службу підтримки, ми оперативно відреагуємо.

This page was created by the website user. If its content violates your copyright, you can submit a takedown request to our support team, and we will respond promptly.

Поскаржитися / Report
Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1

Харчові продукти зберігають згідно:

Запитання №2

Встановити відповідність між продуктами та умовами і строками зберігання.

Назва продуктів
1

Свіжі овочі

2

Сушені овочі, сухофрукти та гриби

3

Плоди та зелень

4

Квашені та солені овочі та фрукти

5

Заморожені овочі та плоди

Умови і терміни зберігання
А

у ящиках при t до 120 С;

Б

у сухих, вентильованих, без природного освітлення коморах, у засіках шаром до 1,5м;

В

у чистих вентильованих коморах;

Г

у тарі в морозильнику;

Д

при t до 100С.

Запитання №3

Встановити відповідність у зберіганні яєць та яєчних продуктів.

Назва продуктів
1

Яйця

2

Яєчних порошок

3

Яєчний меланж

Умови і терміни зберігання
А

у сухому приміщенні при t до 200С;

Б

у морозильнику при t -60С;

В

на лотках у сухому прохолодному приміщенні.

Запитання №4

Сухі продукти зберігають :

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

Так 0 Ні 0

Зрозумілий

Так 0 Ні 0

Потрібні роз'яснення

Так 0 Ні 0