Підсумкова контрольна робота

Цю сторінку створено користувачем «Всеосвіти», якщо її вміст порушує ваші авторські права, надішліть скаргу у службу підтримки, ми оперативно відреагуємо.

This page was created by the website user. If its content violates your copyright, you can submit a takedown request to our support team, and we will respond promptly.

Поскаржитися / Report
Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1

Початкова стадія зсідання білків - це:

Запитання №2

Процес появи диму під час смаження, називається:

Запитання №3

Просте оформлення грунтується на тому, що привабливість стравам надають красиве поєднання (комбінації), сполучення продуктів, охайна нарізка, розміщення основного продукту і гарніру.

Запитання №4

М'ясо має червоне забарвлення завдяки барвнику:

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

Так 0 Ні 0

Зрозумілий

Так 0 Ні 0

Потрібні роз'яснення

Так 0 Ні 0