гігієнічна оцінка якості яєць та яєчних продуктів

Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Сіжознесене здоровим птахом яйце майже:

Запитання №2 з однією правильною відповіддю Балів: 8%

Чому свіжознесені яйця одразу охолоджують?

Запитання №3 на встановлення відповідності Балів: 8%

Встановити відповідність імунітету яйця.

Назва імунітету
1

Механічний

2

Хімічний

Характеристика виду
А

бактерицидні білки (лізоцим, звідин та ін.)

Б

шкаралупа та оболонки.

Запитання №4 на встановлення відповідності Балів: 8%

Встановити відповідність між харчовими неповноцінними дефектами яєць.

Назва дефекту
1

"Виливок"

2

"Мала пляма"

3

"Присушка"

4

"Запашність"

Характеристика дефекту
А

жовток присох до шкаралупи;

Б

сторонній леткий запах (порушення товарного сусідства);

В

часткове змішування жовтка і білка (жовтуватий колір при просвічуванні);

Г

нерухомі плями під шкаралупою загальним розміром менше 1/8 поверхні.

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

0 0

Зрозумілий

0 0

Потрібні роз'яснення

0 0
Режими доступу до тесту:

Тест ВІДКРИТИЙ для відображення в бібліотеці тестів, але проходження доступно лише з дозволу автора. Кількість запитань для перегляду обмежена

Нещодавно скористалися