Технологічний процес механічної кулінарної обробки м'яса

Створити запит на отримання доступу

Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.

Запитання №1 на послідовність Балів: 21%

Встановити послідовність в технологічному процесі механічної кулінарної обробки м'яса.

Приготування напівфабрикатів

Розрубування туші на частини

Обвалювання

Приймання м'яса

Жилкування і зачищення від сухожилків, надлишку жиру і грубих плівок

Обсушування

Розморожування мороженого м'яса

Зачищання забруднених місць і видалення тавра

Обмивання теплою і охолодженою водою

Запитання №2 з кількома правильними відповідями Балів: 7%

Доброякісність м'яса визначають:

Запитання №3 з однією правильною відповіддю Балів: 7%

Кількість м'яса перевіряють:

Запитання №4 з однією правильною відповіддю Балів: 7%

Як розморожують м'ясо?

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався

0 0

Зрозумілий

0 0

Потрібні роз'яснення

0 0
Режими доступу до тесту:

Тест ВІДКРИТИЙ для відображення в бібліотеці тестів, але проходження доступно лише з дозволу автора. Кількість запитань для перегляду обмежена