Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Розробка навчально-методичних матеріалів: алгоритм дій
»
Взяти участь Всі події

Третяк Олена Михайлівна – Тести

«Технологія приготування холодних страв і закусок»
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
«Технологія приготування холодних страв і закусок»
5 серпня
Технологія приготування їжі.
Дорослі
10 запитань
0 проходжень
15
«Технологія приготування солодких страв і напоїв»
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
«Технологія приготування солодких страв і напоїв»
5 серпня
Технологія приготування їжі.
Дорослі
12 запитань
0 проходжень
15
«Технологія приготування тіста та виробів з нього»
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
«Технологія приготування тіста та виробів з нього»
5 серпня
Технологія приготування їжі.
Дорослі
11 запитань
0 проходжень
10
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
«Технологія приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів»
5 серпня
Технологія приготування їжі.
Дорослі
14 запитань
0 проходжень
5
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
«Технологія приготування страв з риби, морепродуктів»
5 серпня
Технологія приготування їжі.
Дорослі
13 запитань
0 проходжень
10
«Приготування страв з овочів і грибів»
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
«Приготування страв з овочів і грибів»
5 серпня
Технологія приготування їжі.
Дорослі
10 запитань
0 проходжень
12
«Технологія приготування  соусів»
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
«Технологія приготування соусів»
5 серпня
Технологія приготування їжі.
Дорослі
10 запитань
0 проходжень
13
«Технологія приготування  супів»
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
«Технологія приготування супів»
5 серпня
Технологія приготування їжі.
Дорослі
14 запитань
0 проходжень
11
«Технологія приготування напівфабрикатів з м’яса, птиці, субпродуктів»
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
«Технологія приготування напівфабрикатів з м’яса, птиці, субпродуктів»
5 серпня
Технологія приготування їжі.
Дорослі
18 запитань
0 проходжень
11
«Технологія приготування напівфабрикатів з риби, морепродуктів»
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
«Технологія приготування напівфабрикатів з риби, морепродуктів»
5 серпня
Технологія приготування їжі.
Дорослі
20 запитань
0 проходжень
13
Поняття про господарський облік.
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Поняття про господарський облік.
Поняття калькуляції. . Суть і значення бухгалтерського обліку як основи підприємницької діяльності. ...
4 серпня
Облік,калькуляція і звітність
Дорослі
5 запитань
0 проходжень
5
Порядок розрахунку сировини на необхідну кількість порцій.
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Порядок розрахунку сировини на необхідну кількість порцій.
Навчити учнів використовувати набуті знання з використання збірника рецептур страв та кулінарних вир...
4 серпня
Облік,калькуляція і звітність
Дорослі
13 запитань
0 проходжень
12
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Устаткування для смаження їжі.
5 травня
Устаткування підприємств харчування .
Дорослі
12 запитань
0 проходжень
55
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Устаткування для варіння їжі (Сосисковарки, кавоварк ).
5 травня
Устаткування підприємств харчування .
Дорослі
10 запитань
0 проходжень
64
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Устаткування для варіння їжі( Котлі для варіння їжі).
3 травня
Устаткування підприємств харчування .
Дорослі
15 запитань
0 проходжень
45
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Устаткування для варіння їжі( Котлі для варіння їжі).
5 серпня
Устаткування підприємств харчування .
Дорослі
7 запитань
0 проходжень
12
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Устаткування для варіння їжі.
3 травня
Устаткування підприємств харчування .
Дорослі
15 запитань
0 проходжень
52
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Машини та механізми для приготування тіста.
3 травня
Устаткування підприємств харчування .
Дорослі
17 запитань
0 проходжень
67
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Машини та механізми для обробки м'яса та риби.
28 квітня
Устаткування підприємств харчування .
Дорослі
14 запитань
0 проходжень
49
Статус модерації Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Тема 5: Машини та механізми для обробки овочів.
23 квітня
Устаткування підприємств харчування .
Дорослі
9 запитань
0 проходжень
37
103 тести