Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Електронний розклад від Всеосвіти – інноваційний інструмент організації освітнього процесу
»
Взяти участь Всі події

Гайдаш Тетяна Тарасівна – Методичні матеріали

35 матеріалів
pptx
Презентація "Харчові концентрти. Користь чи шкода?"
Кожен з нас використовує харчові концентрати майже щодня, адже це швидко і зручно, поживно та смачно...
31.05.2022
Професійна освіта
Презентація
62
0
pptx
Презентація "Вплив молочних продуктів на організм людини"
Молоко - найкорисніший продукт, який відомий нам з дитинства. Ми часто чуємо про його корисні власти...
06.05.2022
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Презентація
84
0
pptx
Презентація «М’ясні субпродукти та м’ясні напівфабрикати. Користь чи загроза?»
Кожен з нас, так чи інакше, включає в раціон сім'ї субпродукти та м'ясні напівфабрикати. Робиться це...
06.05.2022
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Презентація
62
0
png
Ментальна карта "Класифікація яєць"
Яйця, ймовірно, один з найбільш універсальних продуктів, відомих людині. Карта думок "Класифікація я...
29.04.2022
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Ілюстрації
110
0
jpg
Ілюстрація для вивчення теми "Крупи"
Крупа – ціле або подрібнене зерно, яке повністю або частково звільнене від оболонок, алейронового ша...
23.03.2022
Професійна освіта
Ілюстрації
99
0
png
Карта думок "Гриби: характеристика, використання та кулінарна обробка"
Дану карту думок "Гриби: характеристика, використання та кулінарна обробка" можна ефективно використ...
12.11.2021
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Ілюстрації
157
2
png
Ментальна карта "Машини для оброблення овочів"
Ментальна карта "Машини для оброблення овочів" з предмету "Устаткування підприємств харчування" проф...
27.10.2021
Устаткування підприємств громадського харчування
Ілюстрації
162
6
docx
Позаурочний захід "Посвята в кухарі"
Для підвищення почуття значущості та престижності обраної професії, виховання активної життєвої пози...
27.10.2021
Виховна робота
Інші методичні матеріали
157
6
mp4
Барвінківський професійний аграрний ліцей запрошує на навчання!!!
Барвінківський професійний аграрний ліцей запрошує на навчання з професії "Кухар, Кондитер". Опануйт...
05.09.2021
Професійна освіта
Відеоурок
127
2
pptx
Творчий звіт Гайдаш Тетяни Тарасівни
У творчому звіті майстрині виробничого навчання і викладачки Барвінківського професійного аграрного ...
05.12.2020
Професійна освіта
Презентація
252
4
docx
Таблиця "Процеси оброблення дріжджового тіста"
Оброблення дріжджового тіста складається з декількох операцій: ділення, підкочування, формування, пр...
05.12.2020
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
Ілюстрації
565
17
png
Ментальна карта "Характеристика борошна"
Борошно - основна сировина у виготовленні кондитерських виробів. Його вид визначається культурою, з ...
05.12.2020
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
Інші методичні матеріали
312
6
jpg
Ілюстрація "Етикет дистанційного навчання учасників освітнього процесу  Барвінківського професійного аграрного ліцею"
Етикет дистанційного навчання учасників освітнього процесу Барвінківського професійного аграрного лі...
21.10.2020
Професійна освіта
Ілюстрації
568
8
pptx
Презентація "Найбільш популярні в світі десерти"
Тістечка і торти - дуже смачні ласощі. Без них неможливі свята, а завдяки мистецтву кондитерів будь-...
17.10.2020
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Презентація
999
54
pptx
Від них залежить світова кулінарна «мода». Ці чарівники в білих ковпаках – кращі кулінари світу. У с...
24.09.2020
Професійна освіта
Презентація
573
8
pptx
Інноваційна спрямованість навчального процесу сприяє корінним змінам у педагогічній практиці. Для су...
21.09.2020
Професійна освіта
Презентація
585
9
pptx
Українська кухня складалася протягом віків і з давніх часів відзначалася різноманітністю страв, висо...
20.09.2020
Професійна освіта
Презентація
571
8
png
Алгоритм реалізації професії "Оператор комп'ютерного набору. Офісний службовець (бухгалтерія)"
Здобуття даної професії передбачає оволодіння базовими поняттями з курсу економіки та діловодства, е...
19.09.2020
Професійна освіта
Ілюстрації
480
3
png
Алгоритм реалізації професії "Кухар. Кондитер"
Професія кухаря i кондитера затребувана в будь-якій галузі. Хороший фахівець з приготування їжі та к...
19.09.2020
Професійна освіта
Ілюстрації
799
9
jpg
Ментальна карта "Класифікація перших страв"
Сучасна наука про харчування дійшла висновку, що вкрай необхідними для нормального функціонування на...
14.09.2020
Дидактичні матеріали
Ілюстрації
1057
9
35 матеріалів