Сьогодні відбувся
Вебінар:
«
Сенсорна інтеграція як метод в структурі корекційної роботи з дошкільниками з ООП. Практикум
»
Взяти участь Всі події

Гайдаш Тетяна Тарасівна

Преміум акаунт
PRO-акаунт

На «Всеосвіті» з жовтня 2019 року

Поширити профіль:

Написати Підписатися

Основний заклад з грудня 2024 року:

ДНЗ "Ізюмський РЦПО"

Харківська обл., м.Ізюм

Майстриня в/н, викладачка

Рейтинг: 303

Учасників: 0

Гайдаш Тетяна Тарасівна: Методичні матеріали

51 матеріал
docx
Поурочно-тематичний план "Технічне оснащення галузі" з професії "Кухар" 4 розряду
15 березня
0 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

100 грн

0

100 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Поурочно-тематичний план з предмета «Технічне оснащення галузі»Професія: 5122 КухарПрофесійна кваліф...
Професійна освіта
I—II курси
Інші методичні матеріали
24 0
0
docx
Навчальна програма та поурочно-тематичний план з предмета «Система НАССР та фізіологічні основи здорового харчування» з професії КОНДИТЕР 4-го розряду
21 лютого
0 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

166 грн

0

166 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Навчальну програму та поурочно-тематичний план з предмета «Система НАССР та фізіологічні основи здор...
Професійна освіта
II—III курси
Робоча програма
36 0
0
docx
Навчальна програма та поурочно-тематичний план з предмета «Система НАССР та фізіологічні основи здорового харчування» з професії КОНДИТЕР 3-го розряду
21 лютого
0 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

166 грн

0

166 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Навчальну програму та поурочно-тематичний план з предмета «Система НАССР та фізіологічні основи здор...
Професійна освіта
II—III курси
Робоча програма
28 0
0
docx
Критерії оцінювання з предмета "Малювання та ліплення"
3 січня
2 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

166 грн

2

166 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Розгорнуті критерії оцінювання з предмета "Малювання та ліплення" складено для оцінювання навчальних...
Професійна освіта
II—III курси та змішані
Інші методичні матеріали
112 0
2
docx
Критерії оцінювання  з предмета «Система ХАССП та основи здорового харчування»
13 грудня 2024
0 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

166 грн

0

166 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Критерії оцінювання з предмета «Система ХАССП та основи здорового харчування» для оцінювання навчаль...
Професійна освіта
I—IV курси, дорослі та змішані
Інші методичні матеріали
62 0
0
png
Ментальна карта "Машини для оброблення овочів"
14 вересня 2024
0 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

91 грн

0

91 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
В даній ментальній карті "Машини для оброблення овочів" класифіковано машини для миття, очищення, на...
Професійна освіта
I курс
Ілюстрації
49 0
0
png
Ментальна карта "Хімічний склад продуктів харчування"
7 вересня 2024
0 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

91 грн

0

91 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
В карті зібрано відомості про хімічний склад продуктів харчування: воду, білки, жири, вуглеводи, віт...
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I курс, дорослі та змішані
126 0
0
pptx
Презентація "Основні фактори які формують підґрунтя національної кухні країн Північної та Південної Америки"
11 лютого 2024
1 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

83 грн

1

83 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Презентація з предмета "Кухні народів світу" містить інформацію про основні фактори які формують під...
Кухні народів світу
I—III курси, дорослі та змішані
Презентація
168 0
1
png
Ментальна карта "Принципи системи ХАССП"
15 жовтня 2023
1 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

80 грн

0

80 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Містить інформацію про небезпечні чинники у харчових продуктах, ризики, про 7 принципів та 12 кроків...
Професійна освіта
10—11 клас, I—III курси, дорослі та змішані
Інші методичні матеріали
386 0
0
pptx
Презентація "Кухні народів світу. Французька кухня"
5 жовтня 2023
0 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

125 грн

0

125 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Містить відомості про страви-візитівки французької кухні та особливості культури харчування, які дет...
Професійна освіта
10—12 клас, I—II курси, дорослі та змішані
Презентація
548 0
0
pptx
Презентація "Риба: обробка,  технологія приготування  напівфабрикатів"
4 жовтня 2023
0 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

150 грн

0

150 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Презентація містить 10 технологічних схем, 4 ментальні карти, 2 активні посилання на інтерактивні за...
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—11 клас, I курс, дорослі та змішані
Презентація
477 0
0
png
Ментальна карта "Вироби з дріжджового тіста"
27 березня 2023
2 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

58 грн

0

58 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
В даній ментальній карті представлено класифікацію виробів з дріжджового тіста за видами, способом п...
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
I—III курси, дорослі та змішані
Ілюстрації
461 0
0
png
Ментальна карта "Пекарські дріжджі"
15 березня 2023
1 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

50 грн

0

50 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Дана ментальна карта допоможе при опануванні ЗПК.10 Оволодіння основами товарознавства та технології...
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
змішані
Ілюстрації
300 0
0
pptx
Інструктаж з безпеки життєдіяльності  для виконання завдань  здобувачами освіти  з професії «Кондитер»
7 березня 2023
1 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

30 грн

0

30 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Дана презентація "Інструктаж з безпеки життєдіяльності для виконання завдань здобувачами освіти з пр...
Професійна освіта
I—III курси та дорослі
436 0
0
jpg
Інструктаж з безпеки праці при роботі з газовими та електричними духовими шафами.
6 листопада 2022
1 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

30 грн

0

30 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Даний інструктаж з безпеки праці надається здобувачам освіти при роботі з газовими та електричними д...
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
I—III курси та дорослі
Ілюстрації
346 0
0
pptx
Позаурочний захід присвячений Міжнародному Дню Кухаря
19 жовтня 2022
3 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

75 грн

1

75 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
20 жовтня кухарі всього світу відзначають своє професійне свято – День кухаря. Дану презентацію можн...
Професійна освіта
I—III курси та дорослі
Презентація
627 0
1
docx
Інструктаж з безпеки життєдіяльності  для виконання завдань  здобувачами освіти  з професії «Кондитер»
18 вересня 2022
1 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

50 грн

0

50 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Даний інструктаж з безпеки життєдіяльності розрахований на виконання завдань під час проведення урок...
Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів
11—12 клас, I—III курси, дорослі та змішані
Інші методичні матеріали
253 0
0
pptx
Презентація "Харчові концентрати. Користь чи шкода?"
31 травня 2022
2 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

60 грн

4

60 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Містить інформацію про асортимент, переваги та шкоду для здоров'я харчових концентратів. Кожен слайд...
Професійна освіта
10—12 клас та дорослі
Презентація
1578 0
4
pptx
Презентація "Вплив молочних продуктів на організм людини"
6 травня 2022
0 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

60 грн

2

60 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Молоко - найкорисніший продукт, який відомий нам з дитинства. Ми часто чуємо про його корисні власти...
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—12 клас та дорослі
Презентація
497 0
2
pptx
Презентація «М’ясні субпродукти та м’ясні напівфабрикати. Користь чи загроза?»
6 травня 2022
1 0
Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна

60 грн

1

60 грн

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Кожен з нас, так чи інакше, включає в раціон сім'ї субпродукти та м'ясні напівфабрикати. Робиться це...
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—12 клас та дорослі
Презентація
827 0
1