Бібліотека методичних матеріалів
50 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
50 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Ментальна карта "Характеристика борошна"
611
50 грн
Ментальна карта "Хімічний склад продуктів харчування"
164
91 грн
Формування, розвиток і поглиблення знань, умінь і навичок учнів згідно з вимогами сучасного виробництва
7
Виробниче навчання, підсумково-практична робота до модуля КНД 3.4
12
Презентація "Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів"
18
Регіональна кухня – важлива складова професійної підготовки кухарів і кондитерів
17
Презентація на тему: «Протоколи, інструкції, наочні матеріали»
14