Матеріал:

Презентація "Вплив молочних продуктів на організм людини"

pptx
06.05.2022
0 0
придбати матеріал
Ціна:

60 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Молоко - найкорисніший продукт, який відомий нам з дитинства. Ми часто чуємо про його корисні властивості від своїх мам, бабусь, вихователів, шкільних вчителів і навіть з екранів телевізора від мультяшних героїв. Давайте розглянемо користь та шкоду молока та продуктів його переробки для організму людини.

Вміст матеріалу: показано 3 з 7 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

придбати матеріал
Ціна:

60 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Ментальна карта "Хімічний склад продуктів харчування"

png
Ментальна карта "Хімічний склад продуктів харчування"

138

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I курс, дорослі та змішані

91 грн

Презентація "Найбільш популярні в світі десерти"

pptx
Презентація "Найбільш популярні в світі десерти"

2345

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
9—12 клас та дорослі

75 грн

Презентація "Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів"

pptx
Презентація "Риба: обробка,  технологія приготування  напівфабрикатів"

482

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—11 клас, I курс, дорослі та змішані

150 грн

Презентація «М’ясні субпродукти та м’ясні напівфабрикати. Користь чи загроза?»

pptx
Презентація «М’ясні субпродукти та м’ясні напівфабрикати. Користь чи загроза?»

836

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
10—12 клас та дорослі

60 грн

Ментальна карта "Характеристика продуктів переробки молока"

jpg
Ментальна карта "Характеристика продуктів переробки молока"

576

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Дидактичні матеріали
дорослі

35 грн