Сьогодні о 14:00
онлайн-конференція:
«
Психолого-педагогічне супроводження дітей з особливими освітніми потребами: стратегії та технології
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Ілюстрація для вивчення теми "Крупи"

jpg
23.03.2022
1 0
10 Клас, 11 Клас, 12 Клас, Дорослі

314

0

0

придбати матеріал
Ціна:

50 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Крупа – ціле або подрібнене зерно, яке повністю або частково звільнене від оболонок, алейронового шару, зародку. Крупа в харчуванні людини становить від 8 до 13 % загальної кількості продуктів, виготовлених із зернових культур.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

jpg
783,3 Кб
придбати матеріал
Ціна:

50 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього в запитаннях та відповідях

pptx
Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього в запитаннях та відповідях

4963

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
11—12 клас та дорослі

70 грн

Презентація "Кухні народів світу. Французька кухня"

pptx
Презентація "Кухні народів світу. Французька кухня"

306

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
10—12 клас, I—II курси, дорослі та змішані

125 грн

Ментальна карта "Характеристика желюючих речовин "

png
Ментальна карта "Характеристика желюючих речовин "

109

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
11—12 клас та дорослі

60 грн

Інструктаж з безпеки життєдіяльності для виконання завдань здобувачами освіти з професії «Кондитер»

pptx
Інструктаж з безпеки життєдіяльності  для виконання завдань  здобувачами освіти  з професії «Кондитер»

269

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
I—III курси та дорослі

30 грн

Презентація "Сім самих відомих шеф-кухарів"

pptx
Презентація "Сім самих відомих шеф-кухарів"

312

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта

50 грн

Схожі матеріали

Урок 11-12. Технологія кисневого різання деталей середньої  складності з вуглецевих металів в різних просторових положеннях.

docx
Урок 11-12. Технологія кисневого різання деталей середньої  складності з вуглецевих металів в різних просторових положеннях.

21

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс

Урок 9-10. Технологія кисневого різання простих деталей з вуглецевих металів в різних просторових положеннях.

docx
Урок 9-10. Технологія кисневого різання простих деталей з вуглецевих металів в різних просторових положеннях.

18

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс

Урок 8. Технологія зварювання та наплавлення деталей із застосуванням зварювальних установок.

docx
Урок 8. Технологія зварювання та наплавлення деталей із застосуванням зварювальних установок.

18

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс

Урок 5. Технологія та особливості газового зварювання деталей, вузлів, конструкцій.

docx
Урок 5. Технологія та особливості газового зварювання деталей, вузлів, конструкцій.

16

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс

Урок 4. Технологія та особливості механізованого зварювання та наплавлення у середовищі захисних газів.

docx
Урок 4. Технологія та особливості механізованого зварювання та наплавлення у середовищі захисних газів.

20

Аватар профіля Гордаш Ангеліна Михайлівна
Професійна освіта
I курс