Сьогодні відбувся
Вебінар:
«
LEGO-технології як засіб розвитку та підтримки учнів з ООП в інклюзивному середовищі
»
Взяти участь Всі події
Матеріал:

Ілюстрація для вивчення теми "Крупи"

jpg
23.03.2022
1 0
10 Клас, 11 Клас, 12 Клас, Дорослі

378

0

0

придбати матеріал
Ціна:

50 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

Крупа – ціле або подрібнене зерно, яке повністю або частково звільнене від оболонок, алейронового шару, зародку. Крупа в харчуванні людини становить від 8 до 13 % загальної кількості продуктів, виготовлених із зернових культур.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

0.
jpg
783,3 Кб
придбати матеріал
Ціна:

50 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього в запитаннях та відповідях

pptx
Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього в запитаннях та відповідях

5113

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
11—12 клас та дорослі

70 грн

Презентація "Кухні народів світу. Французька кухня"

pptx
Презентація "Кухні народів світу. Французька кухня"

619

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
10—12 клас, I—II курси, дорослі та змішані

125 грн

Ментальна карта "Характеристика желюючих речовин "

png
Ментальна карта "Характеристика желюючих речовин "

206

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
11—12 клас та дорослі

60 грн

Ментальна карта "Машини для оброблення овочів"

png
Ментальна карта "Машини для оброблення овочів"

68

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
I курс

91 грн

Навчальна програма та поурочно-тематичний план з предмета «Система НАССР та фізіологічні основи здорового харчування» з професії КОНДИТЕР 4-го розряду

docx
Навчальна програма та поурочно-тематичний план з предмета «Система НАССР та фізіологічні основи здорового харчування» з професії КОНДИТЕР 4-го розряду

61

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
II—III курси

166 грн

Схожі матеріали

Інструкційно-технологічні картки для електрогазозварника.

pdf
Інструкційно-технологічні картки для електрогазозварника.

7

Аватар профіля Лозицький Олексій Федорович
Професійна освіта
дорослі та змішані

Методична розробка уроку на тему: Визначення температури нагрівання щипців. Виконання гарячої завивки горизонтальними локонами.

docx
Методична розробка уроку на тему: Визначення температури нагрівання щипців. Виконання гарячої завивки горизонтальними локонами.

12

Аватар профіля Пшенична Тетяна Юхимівна
Професійна освіта
II курс

Розробка уроку. Тема : «Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї»

docx
Розробка уроку. Тема : «Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї»

21

Аватар профіля Власенко Галина Миколаївна
Професійна освіта

ХРОНОЛОГІЧНИЙ ПОКАЖЧИК РОЗВИТКУ ТЕХНІКИ ТА МЕХАНІКИ

docx
ХРОНОЛОГІЧНИЙ ПОКАЖЧИК РОЗВИТКУ ТЕХНІКИ ТА МЕХАНІКИ

18

Аватар профіля Плясунова Олена Олегівна
Професійна освіта
II курс

ПРИКЛАДИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ ПО ОСНОВАМ СТАТИКИ

docx
ПРИКЛАДИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ  ПО ОСНОВАМ СТАТИКИ

21

Аватар профіля Плясунова Олена Олегівна
Професійна освіта
II курс