Крупа – ціле або подрібнене зерно, яке повністю або частково звільнене від оболонок, алейронового шару, зародку. Крупа в харчуванні людини становить від 8 до 13 % загальної кількості продуктів, виготовлених із зернових культур.
Бібліотека методичних матеріалів
50 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Крупа – ціле або подрібнене зерно, яке повністю або частково звільнене від оболонок, алейронового шару, зародку. Крупа в харчуванні людини становить від 8 до 13 % загальної кількості продуктів, виготовлених із зернових культур.
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
50 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Презентація "Кухні народів світу. Французька кухня"
619
125 грн
Інструкційно-технологічні картки для електрогазозварника.
7
Методична розробка уроку на тему: Визначення температури нагрівання щипців. Виконання гарячої завивки горизонтальними локонами.
12
Розробка уроку. Тема : «Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї»
21
ХРОНОЛОГІЧНИЙ ПОКАЖЧИК РОЗВИТКУ ТЕХНІКИ ТА МЕХАНІКИ
18
ПРИКЛАДИ РОЗВ’ЯЗАННЯ ЗАДАЧ ПО ОСНОВАМ СТАТИКИ
21