Бібліотека методичних матеріалів
65 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.
Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:
65 грн
Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.
Презентація "Кухні народів світу. Французька кухня"
547
125 грн
Презентація "Основні фактори які формують підґрунтя національної кухні країн Північної та Південної Америки"
Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».
16
План-конспект виробничого навчання тема: Здійснення розрахунку з відвідувачами. Вирішення конфліктної ситуації з відвідувачем.
15
План-конспект виробничого навчання з теми: "Подача безалкогольних напоїв. Правила подачі та способи подачі".
15
План-конспект виробничого навчання з теми: Подача холодних і гарячих напоїв. Технологія приготування і способи подачі.
18
План-конспект виробничого навчання тема: Подача солодких страв. Приготування шоколадного фонтану.
19