Матеріал:

Позаурочний захід присвячений Міжнародному Дню Кухаря

pptx
19.10.2022
3 0
I курс, II курс, III курс, Дорослі

624

0

1

придбати матеріал
Ціна:

75 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Опис методичного матеріалу:

20 жовтня кухарі всього світу відзначають своє професійне свято – День кухаря.

Дану презентацію можна використати у позаурочному заході для здобувачів освіти з професії "Кухар". В ній зібрано інформацію про українську кухню, всесвітньо відомих шеф-кухарів, про якості, якими повинен володіти кваліфікований робітник тощо. Закінчується презентація посиланням на квест із посильними завданнями професійного спрямування.

Вміст матеріалу: показано 8 з 36 сторінок

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

0.
pptx
17,7 Мб
придбати матеріал
Ціна:

75 грн

Після покупки цей матеріал відразу стане доступним для використання повною мірою. Запитів на доступ не потрібно відправляти. Всі придбані матеріали зберігаються в розділі мої придбані матеріали.

Рекомендуємо

Позаурочний захід "Посвята в кухарі"

docx
Позаурочний захід "Посвята в кухарі"

869

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Виховна робота
10—12 клас та дорослі

75 грн

Поурочно-тематичний план "Технічне оснащення галузі" з професії "Кухар" 4 розряду

docx
Поурочно-тематичний план "Технічне оснащення галузі" з професії "Кухар" 4 розряду

20

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
I—II курси

100 грн

Презентація "Сім самих відомих шеф-кухарів"

pptx
Презентація "Сім самих відомих шеф-кухарів"

507

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта

50 грн

Презентація "Візитівки української кухні або Ukrainian fashion food"

pptx
Презентація "Візитівки української кухні або Ukrainian fashion food"

1014

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
10—12 клас та дорослі

65 грн

Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього в запитаннях та відповідях

pptx
Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього в запитаннях та відповідях

5076

Аватар профіля Гайдаш Тетяна Тарасівна
Професійна освіта
11—12 клас та дорослі

70 грн

Схожі матеріали

Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».

pptx
Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».

7

Аватар профіля Патласова Валентина Іванівна
Професійна освіта
I курс

План-конспект виробничого навчання тема: Здійснення розрахунку з відвідувачами. Вирішення конфліктної ситуації з відвідувачем.

docx
План-конспект виробничого навчання тема: Здійснення розрахунку з відвідувачами. Вирішення конфліктної ситуації з відвідувачем.

6

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

План-конспект виробничого навчання з теми: "Подача безалкогольних напоїв. Правила подачі та способи подачі".

docx
План-конспект виробничого навчання з теми: "Подача безалкогольних напоїв. Правила подачі та способи подачі".

9

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

План-конспект виробничого навчання з теми: Подача холодних і гарячих напоїв. Технологія приготування і способи подачі.

docx
План-конспект виробничого навчання з  теми: Подача холодних і гарячих напоїв. Технологія приготування і способи подачі.

12

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

План-конспект виробничого навчання тема: Подача солодких страв. Приготування шоколадного фонтану.

docx
План-конспект виробничого навчання тема: Подача солодких страв. Приготування шоколадного фонтану.

17

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс