Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Олімпіади від Всеосвіти як інструмент розвитку творчого потенціалу й мотивації до навчання
»
Взяти участь Всі події

Третяк Олена Михайлівна: Уроки

Очистити фільтр Критерії пошуку:
  • В теці: ТПБКВ
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення
28 березня 2023
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх п...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
3 5 96 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.
Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.
28 березня 2023
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом (однофазний спосіб). Вплив компонентів...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
2 6 94 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»
«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»
27 березня 2023
1 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
3 49 246 0

Статус модерації

Урок не пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Він не враховуватиметься в розіграшах та конкурсах.

Тема уроку: Котли секційно-модульовані для варіння їжі.
Тема уроку: Котли секційно-модульовані для варіння їжі.
27 березня 2023
1 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорний конспект з теми. Тема 10. Технологічне обладнання для приготування бульйонів, супів та соусі...
Устаткування підприємств харчування .
дорослі
2 0 101 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми
Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми
27 березня 2023
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному м...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
2 5 100 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Технологія приготування кремів з вершків.
Технологія приготування кремів з вершків.
27 березня 2023
1 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування ,вимоги до якості кремів з вершків,вершковий на желатині....
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
3 7 351 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами
Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами
27 березня 2023
1 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
2 16 431 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Характеристика машин для приготування тіста, їх призначення та класифікація.
Характеристика машин для приготування тіста, їх призначення та класифікація.
10 березня 2023
1 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Опорний конспект з теми.Тема 3. Технологічне обладнання для приготування тіста та виробів з нього. Т...
Устаткування підприємств харчування .
дорослі
3 9 341 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Технологія приготування, вимоги до якості помади (основної та шоколадної).»
Технологія приготування, вимоги до якості помади (основної та шоколадної).»
9 лютого 2023
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Помада1. Помада – це напівфабрикат білого кольору, щільної, пластичної консисте-нції....
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
3 48 154 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Технологія приготування ,вимоги до якості сиропів для просочування та глазурування.
Технологія приготування ,вимоги до якості сиропів для просочування та глазурування.
21 грудня 2022
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування ,вимоги до якості сировини для просочування та глазурування....
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
3 54 374 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Приготування фаршів.
Приготування фаршів.
14 грудня 2022
2 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Приготування фаршівТема уроку: «Асортимент фаршів в залежності від сировини; види фар-шів, хімічний ...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
3 48 358 0

Статус модерації

Пройшов перевірку автоматичним аналізатором. Урок допускається для участі в розіграшах та конкурсах.

Приготування начинок. Використання, термін реалізації.
Приготування начинок. Використання, термін реалізації.
14 грудня 2022
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
«Технологія приготування, вимоги до якості начинок з фруктів, ягід, яєць, маку, сиру. Використання, ...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
3 0 129 0
Розпушувачі: види, характеристика, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання. Допоміжна сировина для кондитерського виробництва.  Харчові кислоти: види, характеристика, вимоги до якості, використання.
13 вересня 2022
0 0
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Розпушувачі: види, характеристика, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання. Допомі...
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі
3 50 223 0