Сьогодні відбувся
Вебінар:
«
Агресивність дітей в умовах війни: профілактика та корекція
»
Взяти участь Всі події
Урок:

Приготування начинок. Використання, термін реалізації.

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

«Технологія приготування, вимоги до якості начинок з фруктів, ягід, яєць, маку, сиру. Використання, термін реалізації.»

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Тема уроку: «Технологія приготування, вимоги до якості начинок з фруктів, ягід, яєць, маку, сиру. Використання, термін реалізації.»

0400znab-a05a-444x295.pngНачинка вишнева.

І спосіб. Вишні перебирають, миють, видаляють плодоніжки й кісточки, переси-пають цукром і залишають на

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

3:

Вільне введення тексту

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

ТМ Суть нормування та терміни

ТМ Суть   нормування  та терміни

168

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ТМ
III курс та дорослі

250 грн

Практична робота "Розробка алгоритмів з використанням масивів як формальних параметрів та їх реалізація у вигляді програм"

Практична робота "Розробка алгоритмів з використанням масивів як формальних параметрів та їх реалізація у вигляді програм"

159

Аватар профіля Киреєва Оксана Анатоліївна
Інформатика
9 клас

50 грн

Практична робота "Розробка алгоритмів з використанням допоміжних алгоритмів користувача та їх реалізація у вигляді програм"

Практична робота "Розробка алгоритмів з використанням допоміжних алгоритмів користувача та їх реалізація у вигляді програм"

95

Аватар профіля Киреєва Оксана Анатоліївна
Інформатика
9 клас

50 грн

Реалізація математичних моделей.

Реалізація математичних моделей.

316

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
7 клас

33 грн

Загальновживані слова. Професійні слова й терміни.

Загальновживані слова. Професійні слова й терміни.

344

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
6 клас

33 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

148

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

144

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

737

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

474

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

184

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі