«Технологія приготування, вимоги до якості начинок з фруктів, ягід, яєць, маку, сиру. Використання, термін реалізації.»
Конструктор уроків
«Технологія приготування, вимоги до якості начинок з фруктів, ягід, яєць, маку, сиру. Використання, термін реалізації.»
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Теоретичний блок
Тема уроку: «Технологія приготування, вимоги до якості начинок з фруктів, ягід, яєць, маку, сиру. Використання, термін реалізації.»
Начинка вишнева.
І спосіб. Вишні перебирають, миють, видаляють плодоніжки й кісточки, переси-пають цукром і залишають на
№2:
Завантаження файлу
№3:
Вільне введення тексту
Рефлексія від 0 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення