Урок:

Приготування начинок. Використання, термін реалізації.

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

«Технологія приготування, вимоги до якості начинок з фруктів, ягід, яєць, маку, сиру. Використання, термін реалізації.»

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Тема уроку: «Технологія приготування, вимоги до якості начинок з фруктів, ягід, яєць, маку, сиру. Використання, термін реалізації.»

0400znab-a05a-444x295.pngНачинка вишнева.

І спосіб. Вишні перебирають, миють, видаляють плодоніжки й кісточки, переси-пають цукром і залишають на

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

3:

Вільне введення тексту

Рефлексія від 0 учнів

Сподобався:

0 0

Зрозумілий:

0 0

Потрібні роз'яснення:

0 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

ТМ Суть нормування та терміни

ТМ Суть   нормування  та терміни

121

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ТМ
III курс та дорослі

250 грн

Практична робота "Розробка алгоритмів з використанням масивів як формальних параметрів та їх реалізація у вигляді програм"

Практична робота "Розробка алгоритмів з використанням масивів як формальних параметрів та їх реалізація у вигляді програм"

69

Аватар профіля Киреєва Оксана Анатоліївна
Інформатика
9 клас

50 грн

Реалізація математичних моделей.

Реалізація математичних моделей.

191

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
7 клас

33 грн

Загальновживані слова. Професійні слова й терміни.

Загальновживані слова. Професійні слова й терміни.

97

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
6 клас

33 грн

Форматування з використанням стилів

Форматування з використанням стилів

48

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
8 клас

33 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

100

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

100

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

479

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

364

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

106

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі