Опорний конспект з теми.
Тема 3. Технологічне обладнання для приготування тіста та виробів з нього.
Тема уроку : Характеристика машин для приготування тіста, їх призначення та класифікація.
Конструктор уроків
Опорний конспект з теми.
Тема 3. Технологічне обладнання для приготування тіста та виробів з нього.
Тема уроку : Характеристика машин для приготування тіста, їх призначення та класифікація.
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
№1:
Теоретичний блок
На підприємствах громадського харчування виробляють різноманітні вироби з дріжджового та без дріжджового тіста, при цьому найбільш трудоємкі операції являються: просіювання борошна, замішування і розкатування тіста, приготування кремів. Для механізац
№2:
Завантаження файлу
№3:
Вільне введення тексту
Рефлексія від 5 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення: