Сьогодні відбувся
Вебінар:
«
Діти та війна: практичні поради щодо стабілізації емоційного стану
»
Взяти участь Всі події
Урок:

Характеристика машин для приготування тіста, їх призначення та класифікація.

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Опорний конспект з теми.

Тема 3. Технологічне обладнання для приготування тіста та виробів з нього.

Тема уроку : Характеристика машин для приготування тіста, їх призначення та класифікація.

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

На підприємствах громадського харчування виробляють різноманітні вироби з дріжджового та без дріжджового тіста, при цьому найбільш трудоємкі операції являються: просіювання борошна, замішування і розкатування тіста, приготування кремів. Для механізац

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

3:

Вільне введення тексту

Рефлексія від 5 учнів

Сподобався:

5 0

Зрозумілий:

5 0

Потрібні роз'яснення:

5 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

867

Аватар профіля Сатушкіна Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

20 грн

Технічні характеристики та призначення основних складових персонального комп’ютера. Практична робота 2.

Технічні характеристики та призначення основних складових персонального комп’ютера. Практична робота 2.

433

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
8 клас

33 грн

Мишка з сиром з солоного тіста

Мишка з сиром з солоного тіста

243

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
5 клас

21 грн

Виготовлення валентинки з солоного тіста

Виготовлення валентинки з солоного тіста

127

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
5—7 клас

25 грн

Виготовлення рибки з солоного тіста

Виготовлення рибки з солоного тіста

268

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
5—7 клас

23 грн

Схожі уроки

Машини для замісу тіста та розкачвання.

Машини для замісу тіста та розкачвання.

164

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

Машини для просіюванняя борошна МПБ-800,МПМВ-300,будова ,призначення,правила експлуатації.

1044

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

ЛПР№2: Машини для нарізання та протирання овочів МРО 50-200.

459

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

ЛПР№2.Машина для очищення овочів МОК -250. Апарати захисту та управління.

195

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

ЛПР№2.Машини для очищення овочів PL – 100,PL-200. Сучасні малогабаритні машини.

201

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Устаткування підприємств харчування .
дорослі