Об`єкт проєктної діяльності: Кондитерські вироби (10 год.). Основна технологія: технологія виготовлення кондитерських виробів.
Уроки 2-3 "Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів з пісочного тіста" розроблені відповідно до календарно-тематичного планування навчальної програми з трудового навчання «Трудове навчання 5-9 класи. Програма для загальноосвітніх навчальних закладів», яка затверджена наказом МОН України від 07.06.2017 № 804. Можна використовувати для дистанційного навчання та під час очного навчання. Очікувані результати навчально - пізнавальної діяльності учнів детально прописані у календарно-тематичному плануванні.
Структура уроку:
Актуалізація знань: гра "Відповідники"
Вивчення нового матеріалу: теоретичний матеріал із ілюстраціями, добірка відео МК приготування виробів із пісочного тіста, таблиці
Розминка: хореграфія
Практична робота
Учителям, які придбають матеріал, прохання у практичній роботі видалити покликання на віртуальну дошку для того, щоб інші учні не долучалися до неї або створити свою власну та змінити покликання.