Розпушувачі: види, характеристика, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання. Допоміжна сировина для кондитерського виробництва. |
Харчові кислоти: види, характеристика, вимоги до якості, використання.
Головне меню порталу
Опублікував/ла: Третяк Олена Михайлівна
Розпушувачі: види, характеристика, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання. Допоміжна сировина для кондитерського виробництва. |
Харчові кислоти: види, характеристика, вимоги до якості, використання.
Завдання №1 Теоретичний блок
Тема урок № 8.Розпушувачі: види, характеристика, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання. Допоміжна сировина для кондитерського виробництва. |
Харчові кислоти: види, характеристика, вимоги до якості, використання
.Загальна характеристик
Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора
Завдання №2 Завантаження файлу
Завдання №3 Вільне введення тексту
Рефлексія від 17 учнів
Сподобався
Зрозумілий
Потрібні роз'яснення
Будь ласка, оцініть урок!