Всеосвіта

Головне меню порталу

Головне меню порталу

Урок:

Розпушувачі: види, характеристика, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання. Допоміжна сировина для кондитерського виробництва. Харчові кислоти: види, характеристика, вимоги до якості, використання.

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Розпушувачі: види, характеристика, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання. Допоміжна сировина для кондитерського виробництва.

Харчові кислоти: види, характеристика, вимоги до якості, використання.

Вміст уроку:

Завдання №1 Теоретичний блок

Тема урок № 8.Розпушувачі: види, характеристика, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання. Допоміжна сировина для кондитерського виробництва.

Харчові кислоти: види, характеристика, вимоги до якості, використання

.Загальна характеристик

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

Завдання №2 Завантаження файлу

Завдання №3 Вільне введення тексту

Рефлексія від 17 учнів

Сподобався

17 0

Зрозумілий

17 0

Потрібні роз'яснення

16 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.