Розпушувачі: види, характеристика, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання. Допоміжна сировина для кондитерського виробництва. |
Харчові кислоти: види, характеристика, вимоги до якості, використання.
Конструктор уроків
Розпушувачі: види, характеристика, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання. Допоміжна сировина для кондитерського виробництва. |
Харчові кислоти: види, характеристика, вимоги до якості, використання.
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Теоретичний блок
Тема урок № 8.Розпушувачі: види, характеристика, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання. Допоміжна сировина для кондитерського виробництва. |
Харчові кислоти: види, характеристика, вимоги до якості, використання
.Загальна характеристик
№2:
Завантаження файлу
№3:
Вільне введення тексту
Рефлексія від 17 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Складання й розігрування діалогів відповідно до ситуації, пов’язаної з характеристикою людей, з використанням дієприкметників (у).
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення