Урок:

Розпушувачі: види, характеристика, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання. Допоміжна сировина для кондитерського виробництва. Харчові кислоти: види, характеристика, вимоги до якості, використання.

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Розпушувачі: види, характеристика, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання. Допоміжна сировина для кондитерського виробництва.

Харчові кислоти: види, характеристика, вимоги до якості, використання.

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Тема урок № 8.Розпушувачі: види, характеристика, властивості, вимоги до якості, підготовка до використання. Допоміжна сировина для кондитерського виробництва.

Харчові кислоти: види, характеристика, вимоги до якості, використання

.Загальна характеристик

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

9 з 19 балів

3:

Вільне введення тексту

10 з 19 балів

Рефлексія від 17 учнів

Сподобався:

17 0

Зрозумілий:

17 0

Потрібні роз'яснення:

16 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Складання й розігрування діалогів відповідно до ситуації, пов’язаної з характеристикою людей, з використанням дієприкметників (у).

Складання й розігрування діалогів відповідно до ситуації, пов’язаної з характеристикою людей, з використанням дієприкметників (у).

127

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
7 клас

25 грн

Загальні вимоги до оформлення креслень

Загальні вимоги до оформлення креслень

261

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
7—11 клас, I курс та дорослі

50 грн

КОНТРОЛЬНИЙ ТВІР НАУКОВОГО СТИЛЮ (З ВИКОРИСТАННЯМ СКЛАДНИХ РЕЧЕНЬ З РІЗНИМИ ВИДАМИ ЗВ’ЯЗКУ)

КОНТРОЛЬНИЙ ТВІР НАУКОВОГО СТИЛЮ (З ВИКОРИСТАННЯМ СКЛАДНИХ РЕЧЕНЬ З РІЗНИМИ ВИДАМИ ЗВ’ЯЗКУ)

20

Аватар профіля Гузік Віта Григорівна
Українська мова
9 клас

41 грн

Поняття про веб-дизайн. Вимоги до сайтів

Поняття про веб-дизайн. Вимоги до сайтів

251

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
8 клас

25 грн

Інструктаж з БЖД. Послідовність виконання виробу. Раціональне використання матеріалів майбутнього виробу. Вимоги до готового виробу. Виготовлення виробу. Інструктаж з ТБ.

Інструктаж з БЖД. Послідовність виконання виробу. Раціональне використання матеріалів майбутнього виробу. Вимоги до готового виробу. Виготовлення виробу. Інструктаж з ТБ.

234

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Трудове навчання
5 клас

50 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

99

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

99

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

473

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

364

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

106

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі