Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання.Масляні креми
Конструктор уроків
Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання.Масляні креми
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
№1:
Завантаження файлу
Опраювати теоеретичний матеріал.
Оздоблення кремом https://www.youtube.com/watch?v=HVqv3PTy3EI
https://www.youtube.com/watch?v=TR0PCy89DpY
«Насадки для кондитерських мішків»:
https://drive.google.com/file/d/0B2Lctc6G8zzgNklkOHJaVjUtMGs/view
№2:
Вільне введення тексту
Рефлексія від 2 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення