Урок:

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання.Масляні креми

Вміст уроку:

1:

Завантаження файлу

Опраювати теоеретичний матеріал.

Оздоблення кремом https://www.youtube.com/watch?v=HVqv3PTy3EI

https://www.youtube.com/watch?v=TR0PCy89DpY

«Насадки для кондитерських мішків»:

https://drive.google.com/file/d/0B2Lctc6G8zzgNklkOHJaVjUtMGs/view

2:

Вільне введення тексту

Рефлексія від 2 учнів

Сподобався:

2 0

Зрозумілий:

2 0

Потрібні роз'яснення:

2 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Урок 19 з Взаємозаміність

Урок 19 з Взаємозаміність

36

Аватар профіля Уніят Михайло Анатолійович
Професійна освіта
змішані

50 грн

Урок 19 з Електротехніки

Урок 19 з Електротехніки

29

Аватар профіля Уніят Михайло Анатолійович
Професійна освіта
змішані

50 грн

Урок 19 з ТКМ

Урок 19 з ТКМ

25

Аватар профіля Уніят Михайло Анатолійович
Професійна освіта
змішані

50 грн

Урок 19 з Зварювання

Урок 19 з Зварювання

52

Аватар профіля Уніят Михайло Анатолійович
Професійна освіта
змішані

50 грн

Урок 19 з Матеріалознавство

Урок 19 з Матеріалознавство

31

Аватар профіля Уніят Михайло Анатолійович
Професійна освіта
змішані

50 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

96

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

95

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

434

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

351

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»

«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»

249

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі