Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання.Масляні креми
Конструктор уроків
Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання.Масляні креми
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Завантаження файлу
Опраювати теоеретичний матеріал.
Оздоблення кремом https://www.youtube.com/watch?v=HVqv3PTy3EI
https://www.youtube.com/watch?v=TR0PCy89DpY
«Насадки для кондитерських мішків»:
https://drive.google.com/file/d/0B2Lctc6G8zzgNklkOHJaVjUtMGs/view
№2:
Вільне введення тексту
Рефлексія від 2 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення