Урок:

Приготування фаршів.

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Приготування фаршів

Тема уроку: «Асортимент фаршів в залежності від сировини; види фар-шів, хімічний склад, харчова цінність продуктів, які входять до складу фаршів, їх кулінарна обробка, підготовка до використання.»

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Приготування фаршів

Тема уроку: «Асортимент фаршів в залежності від сировини; види фар-шів, хімічний склад, харчова цінність продуктів, які входять до складу фаршів, їх кулінарна обробка, підготовка до використання.»

Маси, що використовуються сьогодні

З

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

3:

Вільне введення тексту

Рефлексія від 19 учнів

Сподобався:

19 0

Зрозумілий:

18 1

Потрібні роз'яснення:

17 2
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

655

Аватар профіля Сатушкіна Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

20 грн

Як правильно використовувати побутову техніку

Як правильно використовувати побутову техніку

27

Аватар профіля Рєутова Наталія Миколаївна
Технології
5 клас

30 грн

Виготовлення рожевої рибки з солоного тіста

Виготовлення рожевої рибки з солоного тіста

80

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
6—9 клас

22 грн

Виконавці алгоритмів та їхні системи команд. Способи опису алгоритму. Програма

 Виконавці алгоритмів та їхні системи команд. Способи опису алгоритму. Програма

61

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
5 клас

33 грн

Теплові двигуни. Розв'язування задач.

Теплові двигуни. Розв'язування задач.

238

Аватар профіля Базаренко Микола Миколайович
Фізика
8 клас

33 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

100

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

100

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

478

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

364

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

106

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі