Приготування фаршів
Тема уроку: «Асортимент фаршів в залежності від сировини; види фар-шів, хімічний склад, харчова цінність продуктів, які входять до складу фаршів, їх кулінарна обробка, підготовка до використання.»
Конструктор уроків
Приготування фаршів
Тема уроку: «Асортимент фаршів в залежності від сировини; види фар-шів, хімічний склад, харчова цінність продуктів, які входять до складу фаршів, їх кулінарна обробка, підготовка до використання.»
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Теоретичний блок
Приготування фаршів
Тема уроку: «Асортимент фаршів в залежності від сировини; види фар-шів, хімічний склад, харчова цінність продуктів, які входять до складу фаршів, їх кулінарна обробка, підготовка до використання.»
Маси, що використовуються сьогодні
З
№2:
Завантаження файлу
№3:
Вільне введення тексту
Рефлексія від 19 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення