Конструктор уроків
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
№1:
Теоретичний блок
Технологія приготування крихти з випічних напівфаб-рикатів, оздоблення крихтами борошняних кондитерських виробів.
Посипки (крихти) Посипки широко використовують для оздоблення поверхні й бокової сторони тістечок і тортів.
При використанні посипок необх
№2:
Завантаження файлу
Рефлексія від 3 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Інструктаж з БЖД. Види оздоблення відповідно до технологій. Оздоблення виробу аплікацією. Прикріплення аплікації вивченими початковими швами. Інструктаж з БЖД.
Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення
Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми