Урок:

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення.

Вміст уроку:

1:

Теоретичний блок

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.

При опарному способі спочатку роблять опару. Для цього використовують близько половини загальної кількості борошна,

Х

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

3:

Тестування

Рефлексія від 2 учнів

Сподобався:

2 0

Зрозумілий:

2 0

Потрібні роз'яснення:

2 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

635

Аватар профіля Сатушкіна Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

20 грн

Виготовлення валентинки з солоного тіста

Виготовлення валентинки з солоного тіста

82

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
5—7 клас

25 грн

Виготовлення підсвічника з солоного тіста

Виготовлення підсвічника з солоного тіста

155

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
6—8 клас

22 грн

Виготовлення фруктів з солоного тіста

Виготовлення фруктів з солоного тіста

206

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
5—7 клас

23 грн

Виготовлення рибки з солоного тіста

Виготовлення рибки з солоного тіста

178

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
5—7 клас

23 грн

Схожі уроки

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

96

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

435

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

352

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

101

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»

«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»

250

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі