Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення.
Конструктор уроків
Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення.
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
№1:
Теоретичний блок
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.
При опарному способі спочатку роблять опару. Для цього використовують близько половини загальної кількості борошна,
Х
№2:
Завантаження файлу
№3:
Тестування
Рефлексія від 2 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми