«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»
Конструктор уроків
«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
№1:
Теоретичний блок
1. ЖЕЛЕ НА ЖЕЛАТИНІ Продукти | Кількість | ||||
Цукровий пісок, ст. ложки | 1 | 2 | 3 | 4 | |
Желатин, ч. ложки | 1/4 | 1/2 | 3/4 | 1 | |
Вода, ст. ложки | 2 | 4 | 6 | 8 | |
Фруктовий сік або вино, ст. ложки | 1 | 2 | 3 | 4 | |
Розчин лимонної кислоти, краплі | 2 | 4 | 6 | 8 | |
Вихід желе, г | 70 | 135 | 205 | 270 | |
Желатин промити в холодній воді, відкинути
№2:
Завантаження файлу
№3:
Тестування
Рефлексія від 29 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
ТМ Структура технологічного процесу. Поняття про технологічну операцію та її елементи. Основні терміни
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення