Урок:

«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»

Вміст уроку:

1:

Теоретичний блок

0401mkni-7b0b-773x261.png

0401mkns-0c5f-772x231.png

0401mkny-9b00-611x423.png

1. ЖЕЛЕ НА ЖЕЛАТИНІ Продукти

Кількість

Цукровий пісок, ст. ложки

1

2

3

4

Желатин, ч. ложки

1/4

1/2

3/4

1

Вода, ст. ложки

2

4

6

8

Фруктовий сік або вино, ст. ложки

1

2

3

4

Розчин лимонної кислоти, краплі

2

4

6

8

Вихід желе, г

70

135

205

270

Желатин промити в холодній воді, відкинути

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

3:

Тестування

Рефлексія від 29 учнів

Сподобався:

27 2

Зрозумілий:

23 6

Потрібні роз'яснення:

24 5
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

ТМ Структура технологічного процесу. Поняття про технологічну операцію та її елементи. Основні терміни

ТМ Структура технологічного процесу. Поняття про технологічну операцію та її елементи. Основні терміни

394

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ТМ
дорослі

350 грн

Технічне конструювання. Технологічний процес виготовлення виробу.

Технічне конструювання. Технологічний процес виготовлення виробу.

1006

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Технології
10 клас

50 грн

Технологічний процес виготовлення виробу. Інструктаж з БЖД.

Технологічний процес виготовлення виробу. Інструктаж з БЖД.

210

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Трудове навчання
8 клас

83 грн

Технологічний процес виготовлення виробу. Інструктаж з БЖД.

Технологічний процес виготовлення виробу. Інструктаж з БЖД.

129

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Трудове навчання
6 клас

50 грн

Технологічний процес виготовлення виробу . Інструктаж з БЖД.

Технологічний процес виготовлення виробу . Інструктаж з БЖД.

247

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Технології
10 клас

50 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

96

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

95

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

435

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

351

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

101

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі