Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом (однофазний спосіб). Вплив компонентів рецептури на процес тістоут-ворення. Сучасна техніка замішування тіста французьким методом «фрессаж».
Конструктор уроків
Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом (однофазний спосіб). Вплив компонентів рецептури на процес тістоут-ворення. Сучасна техніка замішування тіста французьким методом «фрессаж».
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
№1:
Теоретичний блок
Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом (однофазний спосіб). Вплив компонентів рецептури на процес тістоут-ворення. Сучасна техніка замішування тіста французьким методом «фрессаж».
Класифікація тіста
За способами розпушування всі
-
№2:
Завантаження файлу
Рефлексія від 2 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення
Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми