Сьогодні відбувся
Вебінар:
«
Агресивність дітей в умовах війни: профілактика та корекція
»
Взяти участь Всі події
Урок:

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом (однофазний спосіб). Вплив компонентів рецептури на процес тістоут-ворення. Сучасна техніка замішування тіста французьким методом «фрессаж».

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом (однофазний спосіб). Вплив компонентів рецептури на процес тістоут-ворення. Сучасна техніка замішування тіста французьким методом «фрессаж».

Класифікація тіста

За способами розпушування всі

-

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

Рефлексія від 2 учнів

Сподобався:

2 0

Зрозумілий:

2 0

Потрібні роз'яснення:

2 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

907

Аватар профіля Сатушкіна Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

20 грн

Виготовлення валентинки з солоного тіста

Виготовлення валентинки з солоного тіста

152

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
5—7 клас

25 грн

Виготовлення фруктів з солоного тіста

Виготовлення фруктів з солоного тіста

323

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
5—7 клас

23 грн

Виготовлення рибки з солоного тіста

Виготовлення рибки з солоного тіста

297

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
5—7 клас

23 грн

Виготовлення підсвічника з солоного тіста

Виготовлення підсвічника з солоного тіста

390

Аватар профіля Ільчук Надія Миколаївна
Технології
6—8 клас

22 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

148

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

737

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

474

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

184

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»

«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»

495

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі