Урок:

Технологія приготування, вимоги до якості помади (основної та шоколадної).»

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Помада

1. Помада – це напівфабрикат білого кольору, щільної, пластичної консисте-нції.

Вміст уроку:

1:

Теоретичний блок

Приготування помади.

Тема уроку: «Технологія приготування, вимоги до якості помади (основної та шоколадної).»

0401mk0f-1f95-643x282.png

Помада

1. Помада – це напівфабрикат білого кольору, щільної, пластичної консисте-нції.

2. В структуру помади входять 3 фази:

1.Цукровий сироп – р

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

3:

Тестування

12 балів

Рефлексія від 29 учнів

Сподобався:

28 1

Зрозумілий:

25 4

Потрібні роз'яснення:

27 2
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

635

Аватар профіля Сатушкіна Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

20 грн

Загальні вимоги до оформлення креслень

Загальні вимоги до оформлення креслень

248

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
7—11 клас, I курс та дорослі

25 грн

Поняття про веб-дизайн. Вимоги до сайтів

Поняття про веб-дизайн. Вимоги до сайтів

244

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
8 клас

25 грн

Основні орфограми

Основні орфограми

100

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Українська мова
9 клас

25 грн

Інструктаж з БЖД. Вимоги до готового виробу. Види листівок та матеріали для їх оздоблення. Технологія вишивання геометричних фігур.Вишивання візерунка листівки. Виготовлення виробу. Інструктаж з ТБ

Інструктаж з БЖД. Вимоги до готового виробу. Види листівок та матеріали для їх оздоблення. Технологія вишивання геометричних фігур.Вишивання візерунка листівки. Виготовлення виробу. Інструктаж з ТБ

614

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Трудове навчання
5 клас

83 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

96

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

95

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

434

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

351

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

100

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі