Помада
1. Помада – це напівфабрикат білого кольору, щільної, пластичної консисте-нції.
Конструктор уроків
Помада
1. Помада – це напівфабрикат білого кольору, щільної, пластичної консисте-нції.
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
№1:
Теоретичний блок
Приготування помади.
Тема уроку: «Технологія приготування, вимоги до якості помади (основної та шоколадної).»
Помада
1. Помада – це напівфабрикат білого кольору, щільної, пластичної консисте-нції.
2. В структуру помади входять 3 фази:
1.Цукровий сироп – р
№2:
Завантаження файлу
№3:
Тестування
Рефлексія від 29 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення