Урок:

Технологія приготування, вимоги до якості помади (основної та шоколадної).»

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Помада

1. Помада – це напівфабрикат білого кольору, щільної, пластичної консисте-нції.

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Приготування помади.

Тема уроку: «Технологія приготування, вимоги до якості помади (основної та шоколадної).»

0401mk0f-1f95-643x282.png

Помада

1. Помада – це напівфабрикат білого кольору, щільної, пластичної консисте-нції.

2. В структуру помади входять 3 фази:

1.Цукровий сироп – р

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

3:

Тестування

12 з 12 балів

Рефлексія від 29 учнів

Сподобався:

28 1

Зрозумілий:

25 4

Потрібні роз'яснення:

27 2
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Поняття "маршрут екскурсії". Основні вимоги, яких слід дотримуватись при складанні маршруту.

Поняття "маршрут екскурсії". Основні вимоги, яких слід дотримуватись при складанні маршруту.

134

Аватар профіля Бойко Тетяна Вікторівна
Організація екскурсійного обслуговування
III курс

50 грн

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

921

Аватар профіля Сатушкіна Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

20 грн

РЗМ № 3. Комунікативні якості мовлення та їхні основні ознаки. Норма літературної мови.

РЗМ № 3. Комунікативні якості мовлення  та їхні основні ознаки. Норма літературної мови.

96

Аватар профіля Страшко Анжела Юріївна
Українська мова
11 клас

25 грн

Загальні вимоги до оформлення креслень

Загальні вимоги до оформлення креслень

342

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
7—11 клас, I курс та дорослі

50 грн

Етапи створення презентації та вимоги до її оформлення

Етапи створення презентації та вимоги до її оформлення

155

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Різне
5 клас

35 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

151

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

147

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

749

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

488

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

187

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі