Технологія приготування ,вимоги до якості сировини для просочування та глазурування.
Конструктор уроків
Технологія приготування ,вимоги до якості сировини для просочування та глазурування.
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.
№1:
Теоретичний блок
Технологія приготування ,вимоги до якості сировини для просочування та глазурування.
Варіння цукрових сиропів
При виготовленні деяких сортів борошняних кондитер-ських виробів і фруктових заготовок часто буває необхі-дно зварити з цукру і води цукрові с
№2:
Завантаження файлу
№3:
Тестування
Рефлексія від 34 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення