Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
STEM-скарбниця: цікаві проєкти для мотивації пізнавальної діяльності
»
Взяти участь Всі події
Урок:

Технологія приготування ,вимоги до якості сиропів для просочування та глазурування.

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Технологія приготування ,вимоги до якості сировини для просочування та глазурування.

Вміст уроку:

Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.

Щоб додати завдання, оберіть категорію завдання на панелі запитань.

1:

Теоретичний блок

Технологія приготування ,вимоги до якості сировини для просочування та глазурування.

040143bs-cc87-202x264.pngВаріння цукрових сиропів

При виготовленні деяких сортів борошняних кондитер-ських виробів і фруктових заготовок часто буває необхі-дно зварити з цукру і води цукрові с

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

3:

Тестування

Рефлексія від 34 учнів

Сподобався:

33 1

Зрозумілий:

33 1

Потрібні роз'яснення:

33 1
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

659

Аватар профіля Сатушкіна Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

20 грн

Загальні вимоги до оформлення креслень

Загальні вимоги до оформлення креслень

267

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Креслення
7—11 клас, I курс та дорослі

50 грн

Поняття про веб-дизайн. Вимоги до сайтів

Поняття про веб-дизайн. Вимоги до сайтів

257

Аватар профіля Лизько Валентина Степанівна
Інформатика
8 клас

25 грн

Інструктаж з БЖД. Вимоги до готового виробу. Види листівок та матеріали для їх оздоблення. Технологія вишивання геометричних фігур.Вишивання візерунка листівки. Виготовлення виробу. Інструктаж з ТБ

Інструктаж з БЖД. Вимоги до готового виробу. Види листівок та матеріали для їх оздоблення. Технологія вишивання геометричних фігур.Вишивання візерунка листівки. Виготовлення виробу. Інструктаж з ТБ

672

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Трудове навчання
5 клас

83 грн

Технологія обробки фанери

Технологія обробки фанери

135

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Технології
5—6 клас

25 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

100

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

100

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

484

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготування кремів з вершків.

Технологія приготування кремів з вершків.

365

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

109

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі