Урок:

Технологія приготування кремів з вершків.

Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Опис уроку (учням цей опис не показується):

Технологія приготування ,вимоги до якості кремів з вершків,вершковий на желатині.

Вміст уроку:

1:

Теоретичний блок

Основні вершкові креми

Крем із збитих вершків відрізняється пишністю, ніжністю і легкістю, висо-кою поживністю і відмінним смаком. Приготування цього крему вимагає обо-в'язкового дотримання ряду умов.

Свіжі рідкі вершки потрібно нагрівати на слабкому в

Для повного перегляду потрібно отримати доступ від автора

2:

Завантаження файлу

3:

Тестування

Рефлексія від 2 учнів

Сподобався:

2 0

Зрозумілий:

2 0

Потрібні роз'яснення:

2 0
Відправити запит автору на отримання доступу до цього уроку
Автор опублікував урок у Бібліотеці уроків з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до уроку (перегляд усіх завдань та використання) Вам необхідно отримати дозвіл від автора.
Рекомендуємо

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

Уроки 2-3 Технологія приготування пісочного тіста. Дефекти готових виробів та їх усунення. Приготування виробів із пісочного тіста.

635

Аватар профіля Сатушкіна Альона Володимирівна
Трудове навчання
7—8 клас

20 грн

Технологія обробки фанери

Технологія обробки фанери

123

Аватар профіля Костєєв Володимир Анатолійович
Технології
5—6 клас

25 грн

Сучасні інформаційні технології та системи

Сучасні інформаційні технології та системи

239

Аватар профіля Чернишева Антоніна Вікторівна
Інформатика
10 клас

83 грн

ГВС Принципи проектування технології

ГВС Принципи проектування технології

116

Аватар профіля Чемерис Олена Андріївна
ГВС
IV курс та дорослі

250 грн

Технологія оздоблення виробу. Інструктаж з БЖД.

Технологія оздоблення виробу. Інструктаж з БЖД.

189

Аватар профіля Півнюк Олена Вікторівна
Трудове навчання
9 клас

50 грн

Схожі уроки

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення

96

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

Технологія приготванняя дріжджового тіста безопарним способом.Розробка тіста,формування н/ф.

96

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

Характеристика, технологія приготування посипок,крихт. Способи та правила оздоблення крихтами

435

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми

101

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі

«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»

«Технологічний процес виготовлення желе на желатині, вимоги до якості , терміни реалізації.»

250

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів.
дорослі