Технологія приготування ,вимоги до якості кремів з вершків,вершковий на желатині.
Конструктор уроків
Технологія приготування ,вимоги до якості кремів з вершків,вершковий на желатині.
Урок не містить жодного завдання. Додайте завдання.
№1:
Теоретичний блок
Основні вершкові креми
Крем із збитих вершків відрізняється пишністю, ніжністю і легкістю, висо-кою поживністю і відмінним смаком. Приготування цього крему вимагає обо-в'язкового дотримання ряду умов.
Свіжі рідкі вершки потрібно нагрівати на слабкому в
№2:
Завантаження файлу
№3:
Тестування
Рефлексія від 2 учнів
Сподобався:
Зрозумілий:
Потрібні роз'яснення:
Приготування дріжджового тіста опарним способом та виробів з нього.Технологія приготування дріжджового тіста опарним спосо-бом (двофазний спосіб). Різновиди опар, їх призначення
Урок №19: Технологія приготування, вимоги до якості масляного крему на цукровій пудрі та згущеному молоці. Їх використання. Масляні креми