Сьогодні о 18:00
Вебінар:
«
Артзаняття як засіб самовираження
»
Взяти участь Всі події

Розробка уроку з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" на тему: "Технологія приготування фірмових страв з риби"

Професійна освіта

Для кого: 11 Клас

21.03.2021

356

9

0

Опис документу:
Розробка уроку з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства", розроблена для вивчення нової теми уроку. Мета уроку: навчити учнів особливостям приготувння та відпуску фірмових страв з риби, вивчити технологічний процес та способи теплових обробок риби. Розробка може бути корисним матеріалом для викладача спецдисциплін , а учням для самостійного опрацювання.

Відображення змісту документа тимчасово вимкнено. Ми проводимо технічні роботи. Орієнтовний час виконання робіт, до 06:00 27.05.2022

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення із змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документу.