На «Всеосвіті» з жовтня 2019 року

Остання активність 2 жовтня

Кучеренко Ольга Олексіївна: Методичні матеріали

8 матеріалів
pptx
Презентація до уроку на тему: "Тема: Яйця: будова, хімічний склад, класифікація."
23 травня
0 0
Аватар профіля Кучеренко Ольга Олексіївна
0
Аватар профіля Кучеренко Ольга Олексіївна
Презентація до уроку на тему: "Тема: Яйця: будова, хімічний склад, класифікація. Вимоги до якості, о...
Різне
III курс
48 0
0
pptx
Презентація до уроку на тему: "Технологія приготування страв та гарнірів з овочів"
23 травня
0 0
Аватар профіля Кучеренко Ольга Олексіївна
1
Аватар профіля Кучеренко Ольга Олексіївна
Презентація на тему: "Технологія приготування страв та гарнірів з овочів" для учнів , що навчаються ...
Різне
IV курс
41 0
1
pptx
Тема: Загальні правила теплової обробки яєць. Рецептура та послідовність приготування страв з яєць: яєчня (різновиди приготування). Вимоги до якості (органолептичні показники).
18 грудня 2023
4 0
Аватар профіля Кучеренко Ольга Олексіївна
13
Аватар профіля Кучеренко Ольга Олексіївна
Презентація з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" на тему: Загальні пра...
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I курс
Презентація
292 0
13
pptx
Тема: Рецептура та послідовність приготування страв з сиру: сирники, вареники ліниві, запіканка з сиру, пудинг, вареники з сиром. Правила порціонування, відпуску, температура подачі страв з сиру.
18 грудня 2023
1 0
Аватар профіля Кучеренко Ольга Олексіївна
5
Аватар профіля Кучеренко Ольга Олексіївна
Презентація з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" на тему: Рецептура та...
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I курс
Презентація
191 0
5
ppt
Тема: Рецептура та послідовність приготування страв з молока: суп молочний (різновиди приготування). Правила порціонування, відпуску, температура подачі страв з молока.
18 грудня 2023
5 0
Аватар профіля Кучеренко Ольга Олексіївна
17
Аватар профіля Кучеренко Ольга Олексіївна
Презентація до уроку з предмета "Технологія приготування жі з основами товарознавства" на тему: Реце...
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I курс
Презентація
241 0
17
pptx
Тема: Яйця: будова, хімічний склад, класифікація. Вимоги до якості, ознаки та органолептичні методи визначення доброякісності яєць. Особливості та послідовність обробки яєць. Продукти переробки яєць: види, хімічний склад, вимоги до якості.
18 грудня 2023
3 0
Аватар профіля Кучеренко Ольга Олексіївна
9
Аватар профіля Кучеренко Ольга Олексіївна
Презентація на тему: Яйця: будова, хімічний склад, класифікація. Вимоги до якості, ознаки та органол...
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I курс
Презентація
223 0
9
doc
Робочий зошит для учнів з предмета «Технологія приготування їжі  з основами товарознавства»  Тема : «Технологія приготування  напівфабрикатів з овочів »
23 травня 2023
2 0
Аватар профіля Кучеренко Ольга Олексіївна
6
Аватар профіля Кучеренко Ольга Олексіївна
Овочі – життєво необхідні продукти харчування. Вони посилюють виділення шлункового соку, поліпшують ...
Технології
II курс
Інші методичні матеріали
144 0
6
doc
Робочий зошит з предмету "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства"
11 грудня 2020
15 0
Аватар профіля Кучеренко Ольга Олексіївна
80
Аватар профіля Кучеренко Ольга Олексіївна
В робочому зошиті матеріал поданий до теми: "Технологія приготування оздоблюючих напівфабрикатів" у ...
технологія приготування борошняних кондитерських виробів
дорослі
Інтерактивні матеріали
205 1
80