Новини
+Блоги
›
Новини+Блоги (Спільнота)
Новак (Дописи претендентів)
Блоги
Мої блоги
Обговорення
Підвищення
кваліфікації
›
Вебінари
Заплановано 8
Проведено 917
1 399 272 учасники
Курси підвищення
кваліфікації
Відкрито 192
45 441 учасник
Конференції
Проведено 25
75 032 учасники
Семінари
Проведено 23
45 195 учасників
Марафони / Інтенсиви
Проведено 10
60 066 учасників
Перевірка офіційних документів
За номером сертифікату
Спецпропозиція закладам освіти
П’ять кроків до співпраці з ТОВ «Всеосвіта»
Реєстр виданих сертифікатів
Перелік сертифікатів з можливістю пошуку за прізвищем здобувача, або за номером
Освітні
сервіси
›
Бібліотека ММ
Вебквести
Кабінет вебквестів
Тести
Кабінет тестування
Уроки
Кабінет уроку
Електронні журнали
Інформація про журнал
Заклади освіти (електронні)
QR коди (Скорочувач посилань)
Школи
Редактор сертифікатів
Презентація «Всеосвіти»
Передбачення
PRO-акаунт
Генератор новорічних листівок
Цифрова грамотність
ВІЙНА ОЧИМА ДІТЕЙ...
🍁🏆
Олімпіада
«Вдалий старт. Осінь — 2024»
⭐
Конкурси
👶🏆
Олімпіада
Олімпіада для дошкільнят
Вхід для учня
Щоденник учня
Репетитори
Розвиток
дитини
NEW
Конструктор
курсів
Преміум
NEW
Вхід
ǀ
Реєстрація
Кучеренко Ольга Олексіївна
Написати повідомлення
Підписатися
Поширити профіль:
На «Всеосвіті» з жовтня 2019 року
Остання активність 2 жовтня
⇩
Освітянський сайт
Бібліотека
8
Досягнення
8
Всеосвіта
›
Бібліотека методичних матеріалів
›
Кучеренко Ольга Олексіївна
›
Методичні матеріали
Кучеренко Ольга Олексіївна: Методичні матеріали
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Шукати
✖
Очистити фільтр
Критерії пошуку:
8
матеріалів
Всі
Платні
Безкоштовні
Презентація до уроку на тему: "Тема: Яйця: будова, хімічний склад, класифікація."
pptx
23 травня
0
0
Кучеренко Ольга Олексіївна
0
Кучеренко Ольга Олексіївна
Презентація до уроку на тему: "Тема: Яйця: будова, хімічний склад, класифікація. Вимоги до якості, о...
Різне
III курс
48
0
0
Презентація до уроку на тему: "Технологія приготування страв та гарнірів з овочів"
pptx
23 травня
0
0
Кучеренко Ольга Олексіївна
1
Кучеренко Ольга Олексіївна
Презентація на тему: "Технологія приготування страв та гарнірів з овочів" для учнів , що навчаються ...
Різне
IV курс
41
0
1
Тема: Загальні правила теплової обробки яєць. Рецептура та послідовність приготування страв з яєць: яєчня (різновиди приготування). Вимоги до якості (органолептичні показники).
pptx
18 грудня 2023
4
0
Кучеренко Ольга Олексіївна
13
Кучеренко Ольга Олексіївна
Презентація з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" на тему: Загальні пра...
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I курс
Презентація
292
0
13
Тема: Рецептура та послідовність приготування страв з сиру: сирники, вареники ліниві, запіканка з сиру, пудинг, вареники з сиром. Правила порціонування, відпуску, температура подачі страв з сиру.
pptx
18 грудня 2023
1
0
Кучеренко Ольга Олексіївна
5
Кучеренко Ольга Олексіївна
Презентація з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" на тему: Рецептура та...
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I курс
Презентація
191
0
5
Тема: Рецептура та послідовність приготування страв з молока: суп молочний (різновиди приготування). Правила порціонування, відпуску, температура подачі страв з молока.
ppt
18 грудня 2023
5
0
Кучеренко Ольга Олексіївна
17
Кучеренко Ольга Олексіївна
Презентація до уроку з предмета "Технологія приготування жі з основами товарознавства" на тему: Реце...
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I курс
Презентація
241
0
17
Тема: Яйця: будова, хімічний склад, класифікація. Вимоги до якості, ознаки та органолептичні методи визначення доброякісності яєць. Особливості та послідовність обробки яєць. Продукти переробки яєць: види, хімічний склад, вимоги до якості.
pptx
18 грудня 2023
3
0
Кучеренко Ольга Олексіївна
9
Кучеренко Ольга Олексіївна
Презентація на тему: Яйця: будова, хімічний склад, класифікація. Вимоги до якості, ознаки та органол...
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
I курс
Презентація
223
0
9
Робочий зошит для учнів з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» Тема : «Технологія приготування напівфабрикатів з овочів »
doc
23 травня 2023
2
0
Кучеренко Ольга Олексіївна
6
Кучеренко Ольга Олексіївна
Овочі – життєво необхідні продукти харчування. Вони посилюють виділення шлункового соку, поліпшують ...
Технології
II курс
Інші методичні матеріали
144
0
6
Робочий зошит з предмету "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства"
doc
11 грудня 2020
15
0
Кучеренко Ольга Олексіївна
80
Кучеренко Ольга Олексіївна
В робочому зошиті матеріал поданий до теми: "Технологія приготування оздоблюючих напівфабрикатів" у ...
технологія приготування борошняних кондитерських виробів
дорослі
Інтерактивні матеріали
205
1
80
✖
↑