Матеріал:

Робочий зошит для учнів з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» Тема : «Технологія приготування напівфабрикатів з овочів »

doc
23.05.2023
2 0
Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Овочі – життєво необхідні продукти харчування. Вони посилюють виділення шлункового соку, поліпшують процес травлення, підтримують кислотно – лужну рівновагу і рідинний обмін в організмі. Деякі овочі містять бактерицидні речовини – фітонциди, які знищують хвороботворних мікробів або стримують розвиток їх.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

+Показати ще (42)

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Силабус навчальної дисципліни «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

docx
Силабус навчальної дисципліни  «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

290

Аватар профіля Костельна Світлана Петрівна
Професійна освіта
дорослі

50 грн

Методична розробка уроку з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» Тема уроку: «Технологія приготування холодних закусок з сиру та яєць»

docx
Методична розробка уроку     з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»   Тема уроку: «Технологія приготування холодних закусок  з сиру та яєць»

3349

Аватар профіля Костельна Світлана Петрівна
Трудове навчання
дорослі

50 грн

Презентація на тему: "Основні поняття предмета "Технологія приготування їжі з оснвоами товарознавства""

pptx
Презентація на тему: "Основні поняття предмета "Технологія приготування їжі з оснвоами товарознавства""

506

Аватар профіля ПТИЦЯ ОКСАНА МИХАЙЛІВНА
Технологія триготування їжі з основами товарознавства
I—II курси

50 грн

ПОУРОЧНО-ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН ПРЕДМЕТА «Технологія приготування їжі з основами товарознавства Професія: Кухар

docx
ПОУРОЧНО-ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН ПРЕДМЕТА «Технологія приготування їжі з основами товарознавства Професія: Кухар

89

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
I—VI курси, дорослі та змішані

30 грн

Формувальне оцінювання на уроках навчальної дисципліни «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

docx
Формувальне оцінювання на уроках навчальної дисципліни  «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

107

Аватар профіля Костельна Світлана Петрівна
Професійна освіта
дорослі та змішані

50 грн

Схожі матеріали

НП «Технології (обслуговуюча праця)» для дітей із порушеннями інтелектуального розвитку, 8 клас

docx
НП «Технології (обслуговуюча праця)» для дітей із порушеннями інтелектуального розвитку, 8 клас

23

Аватар профіля Шмига Віолета Семенівна
Технології
8 клас

Мнемотренажер "Секрети аналогії" для дітей старшого дошкільного віку

pptx
Мнемотренажер "Секрети аналогії" для дітей старшого дошкільного віку

15

Аватар профіля Бортнічук Юлія Борисівна
Технології
5—6 років

КТП «Технології (обслуговуюча праця)» для дітей з порушеннями інтелектуального розвитку, 8 клас

docx
КТП «Технології (обслуговуюча праця)»  для дітей з порушеннями інтелектуального розвитку, 8 клас

24

Аватар профіля Шмига Віолета Семенівна
Технології
8 клас

Презентація "Урок виробничого навчання: Технологічний процес електродугового зварювання середньо вуглецевих сталей"

pdf
Презентація "Урок виробничого навчання: Технологічний процес електродугового зварювання середньо вуглецевих сталей"

18

Аватар профіля Толмачова Лариса Людвигівна
Технології
I—III курси та змішані

Підприємницька ідея. Оцінка шансів на успіх.

pptx
Підприємницька ідея. Оцінка шансів на успіх.

14

Аватар профіля Дандурішвілі Олена Миколаївна
Технології
11 клас та II курс