Яцько Ірина Вікторівна - Методичні матеріали

3 матеріала
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
Презинтація на тему: "Технологія приготування шарового тіста та виробів з нього"
Приготування прісного шарового тіста складається з трьох стадій: перша - підготування жиру; друга - ...
19.05.2021
Технології
Презентація
92
2
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
відкритий виховний захід: "Вміння творити добро"
Людина приходить у світ для добра. Вона наділена розумом, тому може дуже багато чого навчитися, здат...
19.05.2021
Виховна робота
Презентація
60
2
Статус модерації Пройшов перевірку. Матеріал допускається для участі в розіграшах та конкурсах.
відкритий урок на тему: «Фаршемішалка. Призначення, будова, правила безпечної експлуатації»
Фаршемішалки призначені для перемішування фаршу і його компонентів в однорідну масу і збагачення її ...
19.05.2021
Устаткування підприємств харчування
Конспект
80
0
3 матеріала

Вітаємо зі святом працівникі́в осві́ти

та даруємо 100 грн

кешбеку!

Кешбеком можна оплатити 50% вартості будь-яких цифрових товарів та послуг на порталі «Всеосвіта»

Отримати кешбек можна з 1 до 14 жовтня 24 жовтня та використати протягом всього місяця.