Матеріал:

Урок професійно – теоретичної підготовки з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» РН 5. Обробляти м’ясо, субпродукти, птицю, дичину та готувати напівфабрикати з них

docx
17.03.2025
0 0

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Опис методичного матеріалу:

Урок професійно-теоретичної підготовки з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" для навчання за фахом "Кухар" згідно стандарту РН 5. Обробляти м’ясо, субпродукти, птицю, дичину та готувати напівфабрикати з них ПК 2. Механічна кулінарна обробка баранячих туш, четвертин яловичини, напівтуш телятини, свинини, та підготовка окремих частин м’яса Тема уроку 50-51: Технологічна схема та послідовність обробки яловичих баранячих, телячих та свинячих туш, кулінарне використання частин. При перевірці домашнього завдання для зацікавлення здобувачів освіти надана професійна казка (з гіперпосиланнчмя) На етапі актуалізачії знань застосовано схема технологічний процес обробки м'яса виконана за допомогою інфографіки та інтерактивні методи навчання «Асоціативний кущ» та«Мікрофон» При поясненні навчального матеріалу використані електронні презентации виконані в застосунках gamma.app (з гіперпосиланнчмя) та Sway (OR-коди), навчальні фільми (з гіперпосиланнчмя), та застосовано метод корпоративного навчання « Ажурна пилка», на етапі закріплення знань - рольова гра, для застовування знань інтерактивна вікторина в застосунку learningapps(OR-коди) Описана мотивація навчальної діяльності здобувачів освіти, рефлексія, підбиття підсумків уроку.

Вміст матеріалу:

Відображення документу є орієнтовним і призначене для ознайомлення зі змістом, та може відрізнятися від вигляду завантаженого документа.

Доступ до плеєра. Вбудувати плеєр:

Увага! Автор матеріалу забороняє відтворення, передрук або розповсюдження іншим способом цього матеріалу з сайту «ВСЕОСВІТА» (тексти, фото, відео тощо). Дозволяється лише гіперпосилання на сам матеріал.

Завантажити файл у хорошій якості

Усі придбані матеріали можна знайти в розділі мої придбані матеріали

Рекомендуємо

Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів»

docx
Опорні конспекти з теми: «Технологія приготування страв з м’яса, птиці, субпродуктів»

639

Аватар профіля Третяк Олена Михайлівна
Технологія приготування їжі.
дорослі

200 грн

Силабус навчальної дисципліни «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

docx
Силабус навчальної дисципліни  «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

279

Аватар профіля Костельна Світлана Петрівна
Професійна освіта
дорослі

50 грн

ПОУРОЧНО-ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН ПРЕДМЕТА «Технологія приготування їжі з основами товарознавства Професія: Кухар

docx
ПОУРОЧНО-ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН ПРЕДМЕТА «Технологія приготування їжі з основами товарознавства Професія: Кухар

60

Аватар профіля Дрімайло Євгенія Анатоліївна
Професійна освіта
I—VI курси, дорослі та змішані

30 грн

Формувальне оцінювання на уроках навчальної дисципліни «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

docx
Формувальне оцінювання на уроках навчальної дисципліни  «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

93

Аватар профіля Костельна Світлана Петрівна
Професійна освіта
дорослі та змішані

50 грн

Методична розробка уроку з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» Тема уроку: «Технологія приготування холодних закусок з сиру та яєць»

docx
Методична розробка уроку     з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»   Тема уроку: «Технологія приготування холодних закусок  з сиру та яєць»

3341

Аватар профіля Костельна Світлана Петрівна
Трудове навчання
дорослі

50 грн

Схожі матеріали

Тема: Збирання використаного посуду і приборів. Техніка і прийоми прибирання використаного посуду і приборів.

docx
Тема: Збирання використаного посуду і приборів. Техніка і прийоми прибирання використаного посуду і приборів.

9

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.

docx
Тема: Естетично та безпечно пакувати готові страви та напої, призначені для виносу.

7

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Тема: Розрахунки з відвідувачами через комп'ютерно-касові системи: за готівку, за допомогою пластикових та кредитних карток.

docx
Тема: Розрахунки з відвідувачами через комп'ютерно-касові системи: за готівку, за допомогою пластикових та кредитних карток.

12

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

План-конспект уроку виробничого навчання тема: Розрахунки з відвідувачами в торгівельній залі та за барною стійкою через реєстратор розрахункових операцій (РРО).

docx
План-конспект уроку виробничого навчання тема: Розрахунки з відвідувачами в торгівельній залі та за барною стійкою через реєстратор розрахункових операцій (РРО).

11

Аватар профіля Майорко В'ячеслав Олександрович
Професійна освіта
III курс

Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».

pptx
Професійна дискусія на тему: «Конкурентоспроможність майстра виробничого навчання, як одна з ефективних умов позитивного іміджу закладу професійної освіти».

22

Аватар профіля Патласова Валентина Іванівна
Професійна освіта
I курс