Урок професійно-теоретичної підготовки з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" для навчання за фахом "Кухар" згідно стандарту РН 5. Обробляти м’ясо, субпродукти, птицю, дичину та готувати напівфабрикати з них ПК 2. Механічна кулінарна обробка баранячих туш, четвертин яловичини, напівтуш телятини, свинини, та підготовка окремих частин м’яса Тема уроку 50-51: Технологічна схема та послідовність обробки яловичих баранячих, телячих та свинячих туш, кулінарне використання частин. При перевірці домашнього завдання для зацікавлення здобувачів освіти надана професійна казка (з гіперпосиланнчмя) На етапі актуалізачії знань застосовано схема технологічний процес обробки м'яса виконана за допомогою інфографіки та інтерактивні методи навчання «Асоціативний кущ» та«Мікрофон» При поясненні навчального матеріалу використані електронні презентации виконані в застосунках gamma.app (з гіперпосиланнчмя) та Sway (OR-коди), навчальні фільми (з гіперпосиланнчмя), та застосовано метод корпоративного навчання « Ажурна пилка», на етапі закріплення знань - рольова гра, для застовування знань інтерактивна вікторина в застосунку learningapps(OR-коди) Описана мотивація навчальної діяльності здобувачів освіти, рефлексія, підбиття підсумків уроку.